Hopp til hovedinnholdet

Strive Sport TV – nå tilgjengelig som valgfri kanal

Endelig er den her: Strive Sport TV – kanalen som inneholder det meste og det beste fra den spanske og italienske ligafotballen! Vi feirer med å spandere den første måneden.

18. januar 2019

Strive Sport TV gir deg fotball fra to av de aller beste ligaene i Europa, nemlig spanske La Liga og italienske Serie A. Med verdensstjerner som Ronaldo, Messi og Modric i aksjon for storlag som Juventus, Barcelona og Real Madrid, får du den beste fotballen hjem i stua!

Altibox har inngått avtale om den nye premium sportskanalen, som nå legges til som valgfri kanal på både gammel og ny tv-løsning. Den vil også være tilgjengelig via Altibox-appen, både i og utenfor hjemmet.

Som tv-kunde med valgfrihet har du allerede tilgang til kanalen fra og med i dag, og trenger ikke foreta deg noe. Vi spanderer den første måneden slik at Strive Sport TV er aktiv hos deg frem til 18. februar. Etter dette kan du velge inn kanalen via 'Mine sider' ved bruk av 10 poeng.

Strive Sport TV sender mellom åtte og ti kamper live fra hver runde, fordelt på de to ligaene.

Norske kommentatorprofiler

Opp til åtte av ti ukentlige kamper har norske kommentatorer, og du får også eksklusive magasinprogrammer før og etter hver runde.

En av kommentatorprofilene er Per-Jarle Heggelund, blant annet kjent fra sin siste periode i TV 2 der han kommenterte Premier League. I årene fra 2003 til 2014 hadde han hovedansvar for å kommentere Serie A for Canal+.

I tillegg er La Liga-entusiasten Magnar Kvalvik også med på kommentator-laget til Strive, som for øvrig består av kommentatornavn som Even Braastad, Endre Lübeck og Sverre Enitch.

Med Strive Sport TV får du med deg det meste som skjer på og utenfor banen i to av Europas beste ligaer. Og det beste, du kan nyte lange fotballhelger!

Kanal-plassering:

Plassering av kanalen Strive Sport TV avhenger av hvilke andre kanaler du har i tv-pakken. For de fleste tv-kunder vil den bli tilgjengelig på kanalplass over nummer 30, med mindre du selv har sortert dine kanaler.

Finner du ikke kanalen?

Noen få av våre tv-kunder i borettslag/sameie har ikke valgfrihet som en del av sitt abonnement. Ta kontakt med din lokale Altibox-partner for å sjekke mulighet for å oppgradere abonnementet.

Første måned uten kostnad

Som tv-kunde med valgfrihet har du allerede tilgang til kanalen fra og med i dag, og trenger ikke foreta deg noe. Vi spanderer den første måneden slik at Strive Sport TV er aktiv hos deg frem til 18. februar.

Etter 18. februar kan du velge inn kanalen via 'Mine sider' ved bruk av 10 poeng.