Hopp til hovedinnholdet

Ny valgfri tv-kanal: Auto Motor og Sport TV

Er du interessert i bil og motor? Auto Motor og Sport TV er kanalen som gir alle bil- og motorfrelste et bredt spekter av fartsfylt underholdning – 24 timer i døgnet! TV-kunder med valgfrihet kan velge inn kanalen for ett poeng.

12. februar 2019

Med Auto Motor og Sport TV får alle bil- og motorentusiaster mye å kose seg med – hele døgnet rundt. Kanalen presenterer så og si hele spekteret av bil- og motorfasinasjonen: Test av kjøretøy, klassiske biler i garasjen, bilhistorie, fremtidig teknologi og mye mer!

Velg inn kanalen med ett poeng

Altibox har inngått avtale om tv-kanalen, som nå legges til som valgfri kanal i tv-løsningen. Kanalen vil være tilgjengelig i Altibox-appen med tilgang i og utenfor hjemmet. Den vil ha Start forfra-funksjonalitet, og inngå i programarkivet for kunder som har Altibox TV.

Våre tv-kunder med valgfrihet har mulighet til å velge inn Auto Motor og Sport TV for kun ett poeng. NB! Kanalen blir ikke lagt til automatisk i tv-pakken, og må aktivt velges inn via 'Mine sider' ved bruk av dine poeng.

Auto Motor og Sport TV
  • Kunder med valgfrihet kan velge inn kanalen med 1 poeng
  • Kan sees via appen både innen- og utenfor hjemmet
  • Bil- og motorunderholdning 24/7

Bil og motor til folket

Auto Motor og Sport TV har flere faste programmer og serier, som gir deg bil- og motorunderholdning 24 timer i døgnet. For bil- og motorinteresserte finnes det med andre ord noe for enhver smak.

I flere av programmene er Asgeir Borgemoen («Sjefen over alle sjefer»), som selv er en ivrig bilentusiast, både en sentral figur og programleder. Asgeir har i de senere årene vært med i flere bil- og motorprogram på tv, etter at han ga seg som «hele Norges» barne-tv-stjerne.

Her finner du en oversikt over noen av de mest populære programmene på kanalen:

Garasjen

I programmet ‘Garasjen’ blir vi med programleder Asgeir Borgemoen inn i garasjene til en rekke motorentusiaster rundt om i Norge. Kjøretøyene og prosjektene varierer, men lidenskapen for prosjektene er like stor hos dem alle. Det er utrolig hva som kan skjule seg bak en garasjeport!

Garasjen sesong 7 og 8 sendes på tirsdager og søndager kl. 21.00. Alle tidligere sesonger (1-6) sendes i reprise daglig.

PS! Er du en motorentusiast med et spesielt prosjekt eller bare noe spenstig i garasjen? Da er det mulig å søke om å delta i programmet.

Fyll ut og send inn søknadsskjemaet på denne siden, og fortell hvorfor du ønsker å være med i Garasjen.

Garagen Gold

Det er mer enn 2,5 millioner registrerte biler i Norge, og flere av dem er et sjeldent syn på gata. Vi tar en titt bak lukkede dører og møter lidenskapelige bil-samlere som viser fram sine «garasje gull».

I programmet velger samlerne ut sine favorittbiler, eksempelvis: «sin første kjærlighet», «sin største kjærlighet» og «sin sanne kjærlighet». Ved hjelp av gode historier og kjøreturer, får vi et innblikk i deres kjærlighet for bil.

PS! Er du en lidenskapelig bil-samler som har lyst til å vise frem dine «garasje-gull»? Da er det mulig å søke om å delta i programmet ved å fylle ut og sende inn søknadsskjemaet på denne siden.

Fast Lap

Bilentusiast og racerbilsjåfør, Asgeir Borgemoen, tester forskjellige sportsbiler på bane i Mendig, Tyskland. Etter noen runder gir han nøkkelen videre til Christian Mendzel, en profesjonell tysk racerbilsjåfør, som tar bilen rundt banen for den ultimate farts-testen.

Fast Lap sendes onsdag - fredag kl. 21.00 og lørdager kl. 22.00.

Se detaljert programoversikt for sesong 1, med test av 12 ulike sportsbiler her.

NB! Det sendes også en tysk versjon av Fast Lap på mandager kl. 21.30.

Min Motorsport

I programserien ‘Min Motorsport’ følger vi forskjellige motorsportutøvere gjennom deres racing-sesong. Utøverne kommer fra forskjellige sportsgrener innen motorsport og har følgelig ulike målsetninger og forutsetninger. Men felles for dem alle er lidenskapen for sporten og miljøet de er i.

Vi får et innblikk i de forskjellige motorsportene, eksempelvis Formula offroad, roadracing, bilcross og drifting. Vi blir også bedre kjent med utøverne hjemme der de forbereder seg til kommende løp.

Min Motorsport sendes mandager kl. 21.00.

The Tester

Hvert år lanseres det rundt 150 bilmodeller i Tyskland. Med masse erfaring, kompetanse og «bensin i blodet» så tester tyske motor-journalister ulike biler med liknende spesifikasjoner, og vurderer de opp mot hverandre. Se programoversikt her.

The Tester sendes torsdager og fredager kl. 21.30. (Tysk program med norsk tekst).

NB! Fra torsdag 21. februar vil 'The Tester' kun vises på torsdager. På fredager kl. 21.30 vil norske reportasjer sendes i reprise.

The Report / Forhold på 4 hjul

Her møter vi mennesker og deres kjærlighet for ikke typiske motorsporter. I hver episode vil vi treffe to personer som driver med samme motorsport. Vi følger dem hjemme før vi blir med dem på et arrangement der de konkurrerer mot hverandre. (Tysk program, norsk tekst)

Kanal-plassering

Plassering av kanalen Auto Motor Sport og TV avhenger av hvilke andre kanaler du har i tv-pakken. For de fleste tv-kunder vil den bli tilgjengelig på kanalplass mellom TV4 og lokale kanaler, med mindre du selv har sortert dine kanaler.

Finner du ikke kanalen?

Noen få av våre tv-kunder i borettslag/sameie har ikke valgfrihet som en del av sitt abonnement. Ta kontakt med din lokale Altibox-partner for å sjekke mulighet for å oppgradere abonnementet.