Hopp til hovedinnholdet

Mye HBO-godt i vente

GoT-fans kan legge sorgen over sesongavslutningen til side. Juni flommer nemlig over av premierer fra HBO Nordic. Det er nesten så vi håper på dårlig vær.

4. juni 2019

DEADWOOD: THE MOVIE
Premiere 1. juni
Den nye Deadwood-filmen er basert på David Milchs kritikerroste, prisbelønte HBO-serie ved samme navn, som hadde sin premiere for 15 år siden. De uforglemmelige karakterene fra serien gjenforenes etter et tiår for å feire South Dakotas innlemmelse som amerikansk delstat. Gamle feider blusser opp igjen, allianser blir satt på prøve, og sår gjenåpnes.

Sesong 1-3 av Deadwood-serien er tilgjengelig nå på HBO Nordic.

FEAR THE WALKING DEAD
Sesong 5A har premiere 3. juni
I femte sesong av ‘Fear the Walking Dead’ har gruppen et klart oppdrag: finne overlevende, og forsøke å gjøre det som er igjen av verden til et litt bedre sted.

IMDb: 7,0

THE HANDMAID'S TALE
Sesong 3 har premiere 6. juni (3 episoder slippes)
I tredje sesong av den prisbelønte dramaserien står hovedkarakter June (Elisabeth Moss) sin kamp mot det dystopiske regimet Gilead i fokus. Nå kjemper hun for å slå tilbake mot fundamentalistene, mot overveldende odds.

De tre første episodene slippes på premieredagen, etterfulgt av en ny episode hver torsdag.

IMDb: 8,5

BIG LITTLE LIES
Sesong 2 har premiere 10. juni
Andre sesong av ‘Big Little Lies’ tar for seg ondartede løgner, slitesterke vennskap, sårbare ekteskap, og, selvfølgelig, standhaftige og sterke foreldre. ‘The Monterey Five’ – Madeline, Celeste, Jane, Renata og Bonnie – får selskap av Celeste sin svigermor Mary Louise, spilt av Meryl Streep.

IMDb: 8,6

THE BRONZE GARDEN
Sesong 2 har premiere 10. juni
‘The Bronze Garden’ er basert på den bestselgende boken ved samme navn (El Jardín de Bronce), skrevet av Gustavo Malajovich. Serien handler om arkitekten Fabián Danubio sin desperate kamp for å få tilbake datteren som har forsvunnet uforklarlig og uten spor.

Første sesong ble årets største seriehit for HBO Latin America.

IMDb: 8,0

POSE
Sesong 2 har premiere 12. juni
‘Pose’ utspiller seg på 80-tallet og utforsker ulike livsstiler og sosiale grupper i New York: house-ballroom-kulturen og drag balls, luksuslivet til den voksende eliten, og sentrums sosiale og litterære scene. Andre sesong tar steget over i det neste tiåret og starter den dagen Madonnas singel ‘Vogue’ slippes i 1990.

IMDb: 8,5

ICE ON FIRE
HBO-dokumentar med premiere 12. juni
Leonardo DiCaprio har fortellerstemmen, og seniorforsker Cathrine Lund Myhre ved NILU (Norsk institutt for luftforskning) er en av forskerne som blir intervjuet i ‘Ice on Fire’, en oppsiktsvekkende dokumentar som handler om klimaendring og som tar for seg en rekke nye løsninger for å bremse den eskalerende klimakrisen.

IMDb: 9,4