Hopp til hovedinnholdet

Nå kan du ta med Altibox på ferie

Borte bra, men hjemme best, heter det. Men det hjelper om du kan ta med tv-en på tur. Gladnyhet: Endelig kan du se på Altibox TV i hele EU. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen og trykke «Spill av». God ferie!

19. juni 2019

Ny lovgivning gjør at vi endelig kan åpne de fleste av våre kanaler til kunder som er på reise i Europa. I første omgang gjelder dette de lineære kanalene, men strømmetjenestene og filmkiosken vil bli tilgjengelig senere i sommer.

Du trenger ikke gjøre noen verdens ting, bortsett fra å laste ned riktig app på mobil og nettbrett.

Finn din app her >

Vil du ‘se tv’ på pc eller mac, logger du deg bare inn på tv.altibox.no hvis du har nye Altibox TV eller på tvoveralt.altibox.no om du har et eldre abonnement.

Mer kos på reisen
Alle kanalene som er tilgjengelig for deg utenfor hjemmet i Norge, vil du nå også ha tilgang til gjennom Altibox- eller TV Overalt-appen. Følg Tour de France på Eurosport mens du venter på flyet. Ta en pause fra solen med siste nytt på Dagsrevyen. Få god musikk på VH1 Classics ved bassenget. Kos deg med en god serie på TV3 i hotellsenga før det er natta.

Få oversikt over hvilke kanaler som er tilgjengelig utenfor hjemmet her >

Oppdatering 5.7. 2019:
Nå kan du også se TV 2 utenfor ditt hjemmenettverk! Les mer her

Oppdatering 23.7. 2019:
Nå har du som kunde hos en av våre lokale Altibox-partnere også tilgang til strømmetjenestene og filmkiosken overalt i EU. Så nå kan du velge inn de understående underholdningskanalene på Mine sider og se dem via Altibox-appen også utenfor hjemmet.

  • ABC Studio
  • Disney Channels XTRA
  • Disney Movies On demand
  • Filmfavoritter
  • HBO Nordic
  • Godt Norsk
  • Kjøpe- og leiefilmer i Altibox Film og Serier (kun nye Altibox TV)