Hopp til hovedinnholdet

Endelig TV 2 Sport 1 hos Altibox

For mange fotballinteresserte har deres største tv-ønske det siste året vært å få TV 2 Sport 1 hos Altibox. Det skjer nå!

9. juli 2019

«Alt Altibox trenger for å bli perfekte er TV 2 Sport 1». Dette er bare én av mange meldinger vi har fått fra fotballfans som har savnet denne kanalen det siste året. Vi er utrolig glade for at vi nå kan si at TV 2 Sport 1 er tilgjengelig for kunder hos lokale Altibox-partnere i hele Norge!

Nå kan du se TV 2 Sport 1 og andre TV 2-kanaler også utenfor hjemmet - les mer her

Valgfrihet over alt

TV 2 Sport 1 ble tilgjengelig for kunder med Altibox TV i juli. En god nyhet for både de som elsker fotball og de som heller vil ha annet innhold, er at TV 2 Sport 1 blir en del av poengsystemet til Altibox. Det gjør at du selv kan velge om du vil ha kanalen eller ikke. TV 2 Sport 1 er for enkelhets skyld lagt til i kanalpakken hos de fleste kundene med Altibox TV, men dette kan altså endres på Mine sider.

PS: Bor du i borettslag har du ikke fått TV 2 Sport 1 automatisk inn i kanalpakken, men du kan enkelt velge den inn på Mine sider. Her finner du nå en pakke som inneholder både TV 2 Sport 1 og  TV 2 Sport 2, tilgjengelig for kun 15 poeng i oppstartskampanjen.

Vi har nå kampanje på poengpakker på 20 og 50 poeng – kjøp her og få flere valgmuligheter

Fotball til folket

Vi elsker fotball, og gleder oss til å kunne vise deg både Champions League, Europaligaen og annet fremover.

I tillegg til at TV 2 Sport 1 nå er tilgjengelig, nedjusteres også Eurosport-pakken til 15 poeng i kampanjeperioden, slik at du enkelt kan få se både Champions League og Eliteserien fremover! Og ikke nok med det, som det heter: Premier League kan nå ses på TV 2 Sport Premium via Altibox-appen når du er hjemme, gitt at du har nye Altibox TV og abonnement på TV 2 Sport Premium. Slik går du ikke glipp av et eneste sekund, selv om noe eller noen krever at du må bevege deg bort fra tv-en i løpet av kampen.

Ha en fantastisk fotballhøst!

Sjekk hva du har i din tv-pakke, og velg inn TV 2-kanalene, her