Hopp til hovedinnholdet

Slik ser du Premier League hos Altibox

Nyt engelsk fotball på TV2 Sport Premium. Du vil definitivt ha med deg hvert eneste spark på ballen i Premier League!

6. august 2019

Premier League-sesongen 2019/20 er i gang! 38 magiske serierunder som byr på drama, overraskelser, flotte mål og fantastisk fotball i hver eneste runde frem til avslutningen 17. mai (husk å be om togfri allerede nå!).

Er du klar? Bestill TV 2 Sport Premium nå for å se alt!

Fotball ved kjøkkenbenken og på Apple TV

Heldigvis kan du få med deg kampene på TV 2 Sport Premium – og ikke bare på tv-en. Hjemme hos deg selv kan du nå også se TV 2 Sport Premium 1 og 2 på pc, telefon og Apple TV, gitt at du har nye Altibox TV og appen som hører til*.

Ikke nok spenning for deg med kun Premier League? For kun kr 50,- ekstra kan du inkludere C More Film og Serier i TV 2 Sport Premium-pakken.

Mer fotball til deg!

Nytt av sesongen er at det blir flere direktesendte kamper fra den engelske toppligaen, hvor blant annet et nytt kamptidspunkt er innført lørdag kveld, med avspark kl. 20.45. Det betyr at TV 2 Sport Premium vil tilby inntil 7 direktesendte kamper i runden. I utvalgte runder som Boxing Day og midtukerunder vil det tilbys enda flere direktesendte kamper enn tidligere, og i tillegg får du se 3-4 storkamper fra La Liga og Serie A. Nyt!

Premier Leagues kamptider i en runde vil se slik ut: Fredag eller mandag klokken 21.00. Lørdag klokken 13.30, 16.00, 18.30 og utvalgte lørdager klokken 20.45. Søndager klokken 15.00 og 17.30.

Bestill TV 2 Sport Premium her

 

*maks to samtidige strømmer