Hopp til hovedinnholdet

Privat motorvei til Microsoft

Bedrifter opplever forsinkelser i nettet når mange bruker Microsofts produkter og tjenester samtidig. Når det er rushtid på nettet kan du forhindre at din bedrift havner bakerst i køen.

8. oktober 2019

Det er to måter å bruke Microsofts sky-tjenester på. Den vanligste er via internett, hvor du konkurrerer med alle brukere om trafikken. Alternativet er å bruke en egen, direkte linje kalt ExpressRoute.

Altibox Bedrift er nå sertifisert partner av Microsoft med direkte tilgang til Microsoft Azure (se faktaboks). I løpet av første kvartal 2020 kan Altibox Bedrift-kunder bestille en egen ExpressRoute direkte til Microsoft Azure. Dette betyr en egen motorvei for bedriften, uten konkurranse, trafikk og forsinkelse. Konsekvensen i sin enkleste form: ALT går raskere.

En egen, skjermet linje øker også sikkerheten siden forbindelsen er skjult for andre.

"Vi ser at Microsoft Azure brukes på tvers av bransjer. Det som kjennetegner bedriftene som har behov for denne tjenesten, er at de trenger å unngå forsinkelsene vanlig internett og trafikken der kan gi. Direkte tilgang via egen linje vil ha stor forretningsmessig verdi for disse kundene", sier Jarle Selstø, leder for forretningsutvikling i Altibox Bedrift.

Direkte tilgang til Microsofts sky via egen linje vil ha stor forretningsmessig verdi for disse kundene

Jarle Selstø, leder for forretningsutvikling i Altibox Bedrift.