Hopp til hovedinnholdet

Vårens premierer på HBO Nordic

Dagene blir lysere og lysere, men det stopper ikke oss fra å synke ned i sofaen med en god serie. Du kan se fram til spennende premierer på HBO Nordic i tiden som kommer, både rykende ferske serier og gamle favoritter.

10. mars 2020

Westworld, sesong 3 – premiere på HBO Nordic 16. mars

I den tredje sesongen av den Emmy-vinnende dramaserien får vi et gjensyn med de menneskeliknende robotvertene i den futuristiske og høyteknologiske fornøyelsesparken Westworld. Historien har nå utgangspunkt i «vår verden», og vi får se hvordan den verdenen ser ut om 30 år. Den stjernespekkede rollebesetningen består blant annet av Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Luke Hemsworth og Aaron Paul.

IMDb: 8,7

The Plot Against America – premiere på HBO Nordic 17. mars

The Plot Against America forestiller seg en alternativ amerikansk historie under andre verdenskrig, sett gjennom øynene til en jødisk arbeiderklassefamilie i New Jersey. De opplever den politiske fremgangen til Charles Lindbergh, en luftfarthelt og fremmedfiendtlig populist, som til slutt tar makten som president og vender nasjonen mot fascisme. Serien er basert på Philip Roths anerkjente roman med samme navn.

RUN – premiere på HBO Nordic 13. april

I det som spås å bli en av vårens kuleste HBO-serier møter vi Ruby, en kvinne som lever et helt vanlig liv fram til alt blir snudd på hodet av en tekstmelding fra en gammel flamme. Hun bestemmer seg for å sette alle forpliktelser til side for å oppfylle en pakt hun inngikk med ungdomskjæresten 17 år tidligere.

Fargo, sesong 4 – premiere på HBO Nordic 20. april

Kritikeryndlingen Fargo er endelig tilbake etter mer enn to års opphold. I sesong fire er handlingen flyttet til 50-tallet og har ingen ringere enn Chris Rock i hovedrollen som overhode for en brutal krimfamilie. Rocks rollefigur har vært i konflikt med en italiensk mafiafamilie, og for å sikre freden har de to familienes overhoder utvekslet hverandres sønner i det som minner om en middelaldersk ordning.

Vil du se HBO Nordic?

Slik gjør du:
Logg inn på 'Mine sider' og velg inn HBO Nordic med poengene dine under 'Valgfritt innhold'.

Har du ikke den nyeste versjonen av Altibox TV? Les mer og oppgrader.