Hopp til hovedinnholdet

Se når du vil: Disse seriene elsker vi på NRK

Når kvelden først kommer er det herlig å slenge seg nedpå og ‘forsvinne’ inn i en serie. Spenning? Kjærlighet? Drama? I NRK TV-appen finner du et fantastisk utvalg som du kan se når det passer deg.

17. mars 2020

Le Bureau IMDb 8,7
We love! Vi følger den franske etteretningsagenten Malotru i en hyperrealistisk og avhengighetsskapende spionthriller. Vi teller 1, 2, 3, 4 sesonger, så her er det bare å snurre i gang.

NRK TV på tv-portalen

Med den nyeste dekoderen fra Altibox er NRK TV og NRK Super integrert i portalen.

Poldark IMDb 8,3
En må-se! Magisk familiesaga om den hjemvendte kaptein Poldarks kamp for å bygge opp livet sitt igjen. Britisk drama på sitt beste.

The Bold Type IMDb 8,0
Dramaserie inspirert av livet til magasinet Cosmopolitan sin redaktør, Joanna Coles. Sesong 4 er på plass i NRK-appen, mens sesong 1 og 2 er på vei ut, så her er det bare å hive seg rundt og se i vei!

Springflo IMDb 7,5
Elsker du krim? Se denne! Den ambisiøse politistudenten Olivia er uredd og nysgjerrig, og sammen med ekspoliti Tom dykker hun ned i brutale forbrytelser mange mener de burde holdt seg langt unna…

World On Fire IMDb 7,1
Intenst drama fra andre verdenskrig. Mens verden brenner følger vi personlige historier om lojalitet, og virkelighetens brutalitet, om tap og kjærlighet. Om å miste alt, men ikke håpet.

The Bay IMDb 6,8
Okey, så er vi kanskje litt svake for krim… Så her kommer nok et tips i den retningen. Miniserie på 6 episoder, og du har 15 dager før den løper ut. En politietterforskers mørke hemmelighet, to savnede tenåringer, tre – du er hekta. Push play!

Valkyrien IMDb 7,4
Norsk thriller med fantastiske skuespillere. En dommedagsfantast og en deserat lege allierer seg og etablerer en illegal klinikk dypt under jorden i Oslo sentrum.

Barne-favoritter:

Zombielars
En gøyal og hjertevarm serie om zombier og hekser. Serien tar for seg viktige tema som tilhørighet, vennskap og det å skille seg ut.

Klassen
Norsk dramaserie om livet i klasserommet: En salig miks av kjærlighet, vennskap, utfordringer og samhold.

Supernytt
Selv om man ikke er voksen, vil man likevel vite hva som skjer! Supernytt byr på dagsaktuelle nyheter for deg mellom 8 og 12 år!

Jenter
Norsk dramaserie om en vennegjeng med jenter.

Karsten og Petra
En favoritt blant de yngste! De to bestevennene Karsten og Petra, sammen med løveungen og frøken kanin, deler hverdagens gleder og utfordringer på sjarmerende vis.

Dette var bare et ørlite utvalg av alt vi gledelig ‘binger’ i NRK TV-appen. Elsker du humorserier? Foretrekker du drama? Vil du se enda mer krim? Eller digger du spenningsserier? Uansett hva slags serie du helst vil se finner du et rikt utvalg hos NRK! Sjekk her >