Hopp til hovedinnholdet

Perfekte påskedager med inspirasjon fra YouTube

Mange forbinder påske med hytteliv, lange skiturer og kvalitetstid med familien. Akkurat slik blir det nok ikke i år, men det trenger ikke å bety at påsken blir kjedelig! NÅ er tiden for å være kreativ. Og det i heimen. Hent inspirasjon på nett!

6. april 2020

Påsken er en flott tid, og en god anledning til å tilbringe litt ekstra tid med de du er glad i. Men kanskje du sliter med å komme på forslag til gøyale ting å gjøre nå som hyttelivet ikke er et alternativ og sosial distansering er et faktum? Frykt ikke – heldigvis har YouTube svaret på «alt», inkludert fenomenale ideer til hvordan planlegge en perfekt påskedag for hele familien!

En god start på dagen

Påskefrokost er en tradisjon i mange norske hjem. Hvorfor ikke gjøre litt ekstra ut av det og engasjer hele familien i å lage et skikkelig gourmetmåltid! Ekstra gøy blir det om alle i familien får lage sin egen rett. Kanskje dere kan hente litt inspirasjon fra Stian, Teo og Erica?

Treningsøkt for både store og små

Ingenting er som en god svetteøkt for å kickstarte dagen. Få med deg barna og design et treningsprogram som passer til hele familien. Hele Norges treningsdronning, Funkygine, viser deg hvordan.

Ut på tur

Det blir kanskje ikke noe skitur i fjellheimen, men heldigvis kan vi nyte friluftsliv i nærnaturen. Ta en tur i skogen, rundt vannet eller klatre opp på nærmeste fjellknaus. Og hvorfor ikke ta middagen i det fri? Sjekk ut hvordan du lager et deilig trerettersmåltid på tur.

Innendørsaktiviteter for hele familien

Det blir ikke ordentlig påske uten påskepynt. Arranger påskeverksted og sett hele familien i sving med de flotte og dekorative påskeeggene i filmen over.

Og om du trenger flere gode tips til å aktivisere barna før leggetid, kan du for eksempel hente inspirasjon fra denne utfyllende listen over 100 morsomme innendørsaktiviteter:

Voksentid foran skjermen

Når barna har lagt seg er det godt å synke ned i sofaen, kanskje med noe godt i glasset, og kose seg med en film – eller to, eller tre. Påsken er perfekt for et skikkelig filmmaraton. Men en perfekt bingewatching-kveld krever planlegging!

Riktig god påske!

Relaterte saker: