Hopp til hovedinnholdet

Embla anbefaler: Altibox Barn

Bruker du og de minste ‘Altibox Barn’? Det burde du! Der finner du nemlig en hel haug med barneinnhold smart samlet på samme sted. Enkelt og gøy for barna, trygt for de voksne.

16. april 2020

Hvorfor?

La oss spørre en entusiastisk bruker:
Fordi der er det masse å se på som er for barn, svarer Embla (8). Hun velger ‘Altibox Barn’ i tv-menyen hver gang hun får herske over fjernkontrollen.

- Akkurat nå er favorittseriene mine 'Klassen' og 'Gumball' og 'Teen Titans Go', men det skifter ganske ofte, forteller hun.

web-grafikk-aibBarn

Du kan ta en dupp

Ja, det er ganske riktig som Embla forteller: Altibox Barn er laget for at det skal være enkelt for barnehender å navigere i menyen. Og ikke minst trygt for foreldre å ta øynene fra skjermen når de små nyter etterlengtet skjermtid.

Men hva er det egentlig vi prater om her?

‘Altibox Barn’ er et menyvalg på den nyeste versjonen av Altibox TV. «Appen» finnes lett tilgjengelig i hovedmenyen på tv-portalen, og samler alt barneinnhold du har valgt inn i tv-pakken din;

NRK Super, HBO Toonix, Cartoon Network…
Uansett hva du har valgt, finner du det i 'Altibox Barn'. Ønsker du å velge inn mer barneinnhold, gjør du det enkelt her.

Hvor finner du 'Altibox Barn'?

Finn 'Altibox Barn' i menylinjen i hovedmenyen.

Har du ikke nyeste versjon av Altibox TV? Les mer og oppgrader her.

Området samler alt av barneinnhold på ett og samme sted. Ønsker du enda mer innhold til barna? Velg det da vel!

Færre klikk = fornøyde barn

Mange har god kontroll over favorittprogrammet, og kan gjerne se episoder og programmer på ny og på ny og på ny.

Under "sist sett" finner barna enkelt tilbake til favorittene sine, og det presenteres også nye ideer til underholdning i oversikten over det mest populære innholdet.

web-grafikk-nrk-aibbarn2