Hopp til hovedinnholdet

Slik blir sommeren på HBO Nordic

Mange av oss savner ny underholdning i disse corona-tider. Heldigvis har HBO Nordic mye spennende innhold å by på fremover!

4. juni 2020

Perry Mason - Premiere 22. juni

Dette er HBO Nordic-serien du MÅ se i sommer - dette blir bra! Los Angeles, 1931: Mens resten av landet sliter seg gjennom de harde trettiårene, blomstrer LA med rikdom, olje, predikanter, olympiske leker og liv. Dramaserien er basert på den ikoniske karakteren til forfatter Erle Stanley Gardner, Perry Mason, en av de mest legendariske forsvarsadvokatene i amerikansk fiksjon. Når tiårets kriminalsak dukker opp på dørstokken hans, fører Masons jakt etter sannheten ham bak teppet til en splittet by, og kanskje i retning av forsoning for hans egen del.

Slik får du tilgang til HBO Nordic

Logg inn på 'Mine sider' og velg inn strømmetjenestene med poengene i tv-pakken din. HBONordic koster 40 poeng.

Du finner strømmetjenestene i tv-menyen.

Facebook_tnt

Se 20 serier på TNT

Har du fått med deg av vi har lansert en helt ny strømmetjeneste? Les mer om hva du kan se på TNT her.

I May Destroy You - Premiere 8. juni

Dette er en uredd, åpenhjertig og provokativ serie som utforsker spørsmålet om seksuelt samtykke i den moderne verden og hvordan vi skiller mellom frigjøring og utnyttelse i et nytt datinglandskap. Handlingen utspiller seg i London, hvor tilfredsstillelse bare er en app unna, og kretser rundt Arabella (Michaela Coel), en bekymringsløs, selvsikker Londoner med gode venner, en kjæreste i Italia og en spirende forfatterkarriere. Når Arabella uvitende blir dopet ned på byen, blir verdenen hennes snudd på hodet. Michaela Coel skriver, regisserer og spiller hovedrollen i serien.

web-grafikk-tracker

Trackers - Premiere 6. juni

Krim- og dramaserien Trackers er basert på den internasjonalt anerkjente forfatteren Deon Meyers roman med samme navn. Serien ble filmet utelukkende i Sør-Afrika og fletter sømløst sammen tre historier til en sofistikert, actionfylt thriller som strekker seg på tvers av landet. I Cape Town samles alle trådene i en konspirasjon som involverer organisert kriminalitet, smuglede diamanter, statssikkerhet, sorte neshorn, CIA, og internasjonal terrorisme.

Unknown Soldier - Premiere 1. juni

Denne flotte, finske serien med originaltittel "Tuntematon Sotilas" er basert på den bestselgende romanen om andre verdenskrig skrevet av den finske forfatteren Väinö Linna i 1954, en bok som regnes som en av landets store litteraturklassikere. Serien følger et kompani av finske soldater i tre år på slagmarkene under Fortsettelseskrigen mot Sovjetunionen.

Collective - dokumentar-premiere 4. juni

I 2015 oppstår det en brann i Bucharest-nattklubben Colectiv som etterlater 27 døde og 180 sårede. Like etter dør flere brannofre på sykehus av skader som ikke var livstruende, og en lege varsler et team av gravejournalister. Én åpenbaring fører til en annen når journalistene begynner å avdekke en enorm svindel i helsevesenet. Dokumentaren følger journalister, varslere, brannofre og myndighetspersoner, og kaster et kompromissløst blikk på påvirkningskraften til gravejournalistikk på sitt beste.

I'll Be Gone In The Dark - dokumentarserie starter 29. juni

"The Golden State Killer" terroriserte California på 1970- og 80-tallet og står bak minst 50 voldtekter og 12 drap. Denne serien gir stemmer til de overlevende og familiene deres, og dokumenterer en tid der sexforbrytelser ofte ble avskjediget eller hysjet ned i skam. I'll Be Gone in the Dark er en betimelig undersøkelse av vår makabre interesse for true crime, en fortelling om besettelse og tap, og historien om handlingene til en nådeløs, mystisk morder og om kvinnen som nektet å gi opp jakten på ham.

Filmsommer på HBO Nordic

Ikke klar for seriemaraton i sommer? Husk at HBO Nordic også byr på en drøss med gode gamle og nye filmer, og at det hver måned kommer blir byttet inn flere. Finn hva du vil se her, og velg inn HBO Nordic nå for eksepsjonelt mye god underholdning!