Hopp til hovedinnholdet

Lokalt, lynraskt og fleksibelt - Kom deg 100 % på nett

Hva med å flytte kontoret ut på terrassen? Eller strømme uten hakking i kjellerstua? Få helt rå wifi-dekning i hele hjemmet - og ut i hagen!

18. juni 2020

Med Google Nest Wifi strekker det trådløse nettet seg langt, og gir deg stabiliteten du vil ha, der du vil ha den.

Nye vaner med hjemmekontor, færre fritidsaktiviteter og mer tid i hjemmet, har utfordret bredbåndet mer enn noensinne. Har du lynrask fiber er du godt skodd, men for en optimal trådløsopplevelse har vi ett tips:

Få sømløs wifi med Google Nest Wifi. Med Nest-enhetene i samspill med fiberbredbåndet kan du strømme, game, jobbe og surfe, på stabil wifi i alle rom,

forklarer produktsjef i Altibox, Even Karlsen.

 

Internett er blitt nesten like selvfølgelig som strøm og vann. Vi er ‘på’ stort sett hele døgnet, og panikken rammer når nettet skurrer. Musikk, strømming, trening, gaming, jobb, fotoalbum, reisebestilling, mat, klær … Alt kan ordnes eller kjøpes på nett.

Har du ikke Altibox? Sjekk om du kan få her >

Om Nest Wifi:

Brukervennlig nettverkssystem som sammen med bredbåndet ditt gir deg stabilt trådløst nett i hele hjemmet.

  • Stabil wifi med lang rekkevidde
  • Foreldrekontroll og gjestenett
  • Enkel installasjon
  • Styres med Google Home-appen
ruter

Her er fem gode grunner til at fiber og Nest Wifi fra Altibox er en trygg investering:

w-love

1. Helt rått hjemmekontor

Fra hjemmekontoret lagres det stadig mer i skyen. Dette gir behov for raske linjer med høy opplastingshastighet. Med fiberbredbånd fra din lokale Altibox-leverandør får du samme hastighet opp som ned, slik at du kan dele dokumenter like raskt som du kan laste dem ned. Med Nest Wifi, i tillegg til fiberbredbåndet ditt, er du sikret stabil wifi-dekning og friheten til å flytte hjemmekontoret rundt i huset – og helt ut på terrassen en godværsdag!

Kjøp Google Nest Wifi her > 

w-utfor

2. Wifi til alle

Nest Wifi gir hele familien mulighet til å surfe, strømme, game og jobbe, – samtidig. Det smarte nettverkssystemet sørger for dekning i alle rom, slik at storesøster kan game på rommet, lillebror kan strømme barne-tv i kjellerstua, og foreldre kan jobbe, surfe eller strømme, hvor de vil i hele hjemmet.

w-friends

3. Trygg foreldrekontroll

Sola steker. Grillmaten står rykende fersk på bordet. Isbitene er i ferd med å smelte… Men hvor er ungene?
Foran nettbrettet har barna tatt seg en velfortjent solpause. Ett kjapt trykk i Google Home-appen din, brått stopper nett-tilgangen på barnas skjermer, og du slipper å rikke deg fra stolen for å få de til bords.

Winning! Du kan i hvert fall prøve.

Med foreldrekontrollen i Google Home-appen blokkeres uønskede nettsider fra barnas enheter, og du kan sette tilgangen til internett på pause når du vil. I tillegg kan smarte nettpauser planlegges på faste tider. Alt styres enkelt med ett tastetrykk i appen – slik at du fra kontoret kan skru av wifi-en på nettbrettet til barna som enda ikke har stått opp for å starte sommerdagen.

Les mer og bestill Google Nest Wifi > 

w-jump

4. Gjestenett og full oversikt

Hele Nest-nettverket styres i Google Home-appen, hvor du kan se hvilke enheter som er tilkoblet nettet ditt, og sjekke hastigheten din.

I tillegg har du mulighet til å sette opp et eget gjestenett, slik at du enkelt kan dele wifi-dekningen med gjester på 1-2-3 uten å måtte dele ditt superhemmelige wifi-passord eller gi uønsket tilgang til andre enheter på nettet.

5. Levert av noen nær deg

Visste du at Altibox består av et nettverk av lokale partnere som strekker seg fra sør til nord, og bidrar til en rekke positive initiativer i ditt nærmiljø? Ved å velge Altibox, støtter du lokale arbeidsplasser, og bidrar til verdiskapning på ditt hjemsted.

w-daruta

Nest Wifi. Hva er nytt?

Nest Wifi er siste versjon av det smarte nettverkssystemet fra Google, som først ble lansert i 2017 under navnet Google Wifi.

«En eksepsjonelt enkel måte å få bedre wifi hjemme på,» skrev Tek.no da. Så hva er egentlig nytt med 2020-varianten?

Nest Wifi tilbys, i motsetning til sin forgjenger, i form av to ulike enheter kalt 'ruter' og 'punkt'. Ruteren er du helt avhengig av for at nettverkssystemet skal fungere, og denne tilbyr bedre dekning og høyere hastigheter enn forgjengeren. Punktet kan du velge å ha, eller ikke ha. Integrert i punktet er en Google-høyttaler, og dette kan faktisk stemmestyres! Les mer om forskjellene her > 

Trådløs tv i sikte

I løpet av 2021 blir det mulig å få tv-dekoderen din trådløst på nett ved å plugge den direkte i Nest-ruteren. Da kan du plassere tv-en akkurat der du ønsker, uten å tenke på kablingspunkter i veggen.

Slik virker det: Hjemmesentralen (den boksen der fiberkabelen ender opp i boligen din) må være kablet til hovedenheten i Nest-nettverket, men tv-en kan kobles til en annen Nest-ruter som er trådløst på nett. Veldig enkelt!

Dette er noe som kundene har etterlyst, og vi har jobbet målrettet sammen med Google for å finne de rette løsningene. Det vil gjøre det enkelt for kundene våre å plassere tv-en hvor de vil, og viktigst av alt vil det sikre en sømløs tv-opplevelse,

forklarer Even.

 

Har du Google Wifi fra før? De kan brukes sammen med Nest-enhetene. Er du fornøyd med wifi-dekningen din trenger du ikke å oppgradere til Nest Wifi.