Hopp til hovedinnholdet

Rogaland fylkeskommune valgte Altibox

Nå skal fylkeskommunen få bredbånd fra lokale leverandører i Altibox-partnerskapet.

18. juni 2020

Ja, du leste riktig. Og vi er veldig stolte! For de neste 5 årene skal Altibox Bedrift levere og drifte nærmere 100 bredbåndslinjer for datatrafikk og internett-tjenester for Rogaland fylkeskommune.

- Vi er helt klart stolte, men samtidig ydmyke når Rogaland fylkeskommune gir oss denne tilliten, sier Stian Røisland, direktør i Altibox Bedrift.

Leveransen går fra Etne i nord til Hauge i Dalane i sør og skal i all hovedsak være på plass før skolestart.

- For å kunne levere forventet kvalitet til avtalt tid er det trygt å vite at vi har en organisasjon og et partnernettverk med lokale helter i ryggen som er både dyktige og tilgjengelige, og hvor det i løpet av to hektiske sommermåneder skal graves, legges fiber og installeres over et stort geografisk område fortsetter Stian Røisland.

Avdelingssjef for digital utvikling, Svein Vathne i Rogaland fylkeskommune begrunner valget:

- Altibox er en fremoverlent og spennende lokal aktør som vi ser frem til å samarbeide med. Det er betryggende å ha en aktør på laget som er framtidsrettet og som vi vet kan innfri kapasitetskravene i årene som kommer.

Avtalen med Rogaland fylkeskommune forsterker Altibox Bedrift sin posisjon inn mot offentlig sektor. Sammen med et landsdekkende partnernettverk med nærhet til kunden har Altibox Bedrift tatt en tydelig infrastrukturposisjon hvor en offensiv utbyggingsstrategi nå gir resultater.

Sjekk om din bedrift kan få fiber fra Altibox

Foto: Alexey Topolyanskiy, Unsplash

stian

"For å kunne levere forventet kvalitet til avtalt tid er det trygt å vite at vi har en organisasjon og et partnernettverk med lokale helter i ryggen"

- Stian Røisland, direktør i Altibox Bedrift.