Hopp til hovedinnholdet

Serier vi elsker. 💯

De siste mÄnedene har vÊrt bÄde solrike og regntunge, og sistnevnte har gitt oss et ypperlig pÄskudd for ekstra serie-titting. Vi har fÄtt Þynene opp for noen 'glemte' perler. Og selvfÞlgelig sommerens store 'it-serie'.

4. august 2020

BĂ„de NRK, HBO Nordic og TV 2 Sumo huser vĂ„re sommer-favoritter, og du finner samtlige under ‘strĂžmmetjenester’ i Altibox-universet. Er du pĂ„ jakt etter en ny serie Ă„ bli hekta pĂ„, bĂžr du sjekke ut denne lista!

HBO Nordic (40 poeng)

The L Word: Generation Q – HBO Nordic – IMDb 7,3

Noen av oss er ’gamle nok’ til Ă„ ha sett 2004-versjonen av ‘The L Word’ pĂ„ DVD-bokser fra Platekompaniet, og serien var banebrytende i sin tid. Men uansett om du er bikka 30, 40 eller befinner deg i 20-Ă„rene er dette ‘one to watch’! Damer, LA, utfordringer og gleder – hva er det ikke Ă„ like?

Slik velger du strĂžmmetjenester

Bruk poengene i tv-abonnementet ditt til Ä velge kanaler og strÞmmetjenester via 'Mine sider'. Her kan du ogsÄ kjÞpe ekstra poeng.

NRK TV-appen finner du under 'StrÞmmetjenester' i menyen pÄ Altibox TV. Har du ennÄ ikke oppgradert til den nyeste dekoderen? Sjekk ut >

TV 2 Sumo er integrert i tv-portalen pÄ den nyeste dekoderen vÄr. Du kan velge inn 'Sumo Film og Serier' for 50 poeng, kjÞpe abonnement via 'Mine sider', eller logge inn hvis du har abonnement via TV 2.

Taboo – HBO Nordic – IMDb 8,4

Året er 1814 og en mann som har vĂŠrt antatt dĂžd, vender tilbake, fullstendig forandret, klar til Ă„ ta over sin fars arv. MĂžrke familiehemmeligheter, sammensvergelser, mord og forrĂŠderi, og selvfĂžlgelig en liten dĂŠsj kjĂŠrlighet!

Looking for Alaska – HBO Nordic – IMDb 8,1

Åh, denne! Å vére ung igjen 
 Norsk-amerikanske Kristine Froseth spiller Alaska Young i serien om vennskap, kjérlighet, ungdomstid og sþken etter en mening med det som skjer.

Perry Mason – HBO Nordic – IMDb 7,3

Er du sÄ heldig at du enda ikke har sett denne? Advokaten Perry Mason jakter nÄdelÞst pÄ sannheten etter at tiÄrets kriminalsak havner pÄ dÞrstokken hans. Se den!

TV 2 Sumo Film og Serier (50 poeng)

web-grafikk-grandhotel
Grand Hotel - Sumo Film og Serier - IMDb 7,0

NÄr man ikke reiser til utlandet, kan man vel drÞmme seg bort til sydlige strÞk? Bakteppet her er nemlig et luksuriÞst familiedrevet hotell i Miami Beach. Men det finnes mÞrke skyer i horisonten, med bÄde skandaler, hÞy gjeld og farlige hemmeligheter. Vi plÞya gjennom denne, og skulle Þnske sola nÄdde helt til sofakroken.

web-grafikk-sweetbitter

Sweetbitter – Sumo Film og Serier – IMDb 7,0

Vi fĂžlger Tess til New York hvor hun fĂ„r jobb pĂ„ en berĂžmt restaurant. BrĂ„tt befinner hun seg i en verden av kjĂŠrleik, rus og ‘fine dining’. Vi satt som fjetret.

web-grafikk-hightown

Hightown – Sumo Film og Serier – IMDb 6,2

Krimdrama i sommerlige omgivelser. Jackie finner et lik pÄ stranda, og vil til bunns i saken. Men som selvutnevnt privatetterforsker havner hun i klinsj med Ray, en arrogant politimann, som ogsÄ etterforsker hendelsen.

NRK TV

Fþr vi dþr – NRK TV – IMDb 7,8

Ok, sĂ„ smelter vi bittelitt av Adam PĂ„lsson, men det mĂ„ jo vĂŠre lov? Med en god miks av familiebĂ„nd, maktkamp, og personlige offer, og vipps – har svenskene i kjent stil skapt en fengende spenningsserie.

En dag – NRK TV – IMDb 8,4

Er du klar til Ä bli hekta? Rydd kalenderen, for denne krimserien ble rett og slett litt altoppslukende en liten periode: Vi gledet oss til hvert avsnitt. Kort oppsummert er storyen et bankran som eskalerer til et nervepirrende gisseldrama. Denne mÄ du fÄ med deg!

Normal People – NRK TV  - IMDb 8,6

Ja – som “alle andre” har vi sett kjemien, utfordringene, (og liggingen), til de to hovedrollene i sommerens store hit. Hvis du har gĂ„tt glipp av denne, er du faktisk litt heldig, for vi skulle gjerne sett den igjen for fĂžrste gang.

Trenger du flere poeng, slik at du kan velge inn bÄde TV 2 Sumo Film og Serier og HBO Nordic samtidig, kan du kjÞpe flere her >