Hopp til hovedinnholdet

Nostalgi og barnlig magi - underholdning for hele familien ✨

Barndomsminner har fått ny drakt, funnet vei fra bok til skjerm - og blitt underholdning hele familien kan elske.

30. september 2020

Husker du sorgen når Mufasa døde? Eller hvor digg det så ut når Timon knasket en bille? Hvordan Båtsman og Beethoven var verdens fineste hunder, og hvor sint pappan' til Emil kunne bli?

Vi har lett frem noen tidløse favoritter, som får både store og små i godt humør. Og du kan starte moroa akkurat når du vil:

Få mer av det du vil ha

  • Skreddersy din egen tv-pakke
  • Velg blant strømmetjenester og kanaler
  • Altibox-appen lar deg se tv i hele EU - og offline

Mummidalen

Serie, NRK TV.

Tanken på at Hattifnattene eller den skumle Hufsa kunne gjemme seg utenfor soveromsvinduet stoppet oss ikke fra å elske serien om Mummitrollet. Frekke Lille My, Mummi med sin kjære Snorkfrøken. Og Snusmumriken som spilte vårens melodi. Nå er gjengen tilbake med 'nyinnspilling' - og den er fin!

NRK TV er full av nostalgiske favoritter. Husker du Flukten fra Dyreskogen? Eller Frida med hjertet i hånden? Emil i Lønneberget og Ronja Røverdatter? Finn NRK TV under 'strømmetjenester' i tv-menyen, og NRK Super i 'Altibox Barn'.

web-stortbilde-mummi

Mummidalen

Serie, NRK TV.

Tanken på at Hattifnattene eller den skumle Hufsa kunne gjemme seg utenfor soveromsvinduet stoppet oss ikke fra å elske serien om Mummitrollet. Frekke Lille My, Mummi med sin kjære Snorkfrøken. Og Snusmumriken som spilte vårens melodi. Nå er gjengen tilbake med 'nyinnspilling' - og den er fin!

NRK TV er full av nostalgiske favoritter. Husker du Flukten fra Dyreskogen? Eller Frida med hjertet i hånden? Emil i Lønneberget og Ronja Røverdatter? Finn NRK TV under 'strømmetjenester' i tv-menyen, og NRK Super i 'Altibox Barn'.

Hakkebakkeskogen

Film. 'Toonix' eller 'Sumo Film og Serier'.

Mikkel Rev beholdt sin freshe stil med sixpence, lilla bukser og stripe-genser når han tok steget fra eventyrstrek til skjerm. Filmen som gjorde figurene 'levende' er en sånn som kan sees på ny og på ny, med glade toner fra barndommen vakkert animert.

Toonix byr på klassikere som Tom & Jerry, Paddington, Svampebob og Shrek - og mye mer. Strømmetjenesten finner du under 'Altibox Barn' i tv-menyen.

web-stortbilde-mikkelrev

Hakkebakkeskogen

Film. 'Toonix' eller 'Sumo Film og Serier'.

Mikkel Rev beholdt sin freshe stil med sixpence, lilla bukser og stripe-genser når han tok steget fra eventyrstrek til skjerm. Filmen som gjorde figurene 'levende' er en sånn som kan sees på ny og på ny, med glade toner fra barndommen vakkert animert.

Toonix byr på klassikere som Tom & Jerry, Paddington, Svampebob og Shrek - og mye mer. Strømmetjenesten finner du under 'Altibox Barn' i tv-menyen.

Når villdyret våkner

Film. Altibox Film og Serier.

Husker du de fantastiske historiene om 'Ulvehunden'? Filmene om St. Bernardshunden 'Beethoven'? Eller 'Den lange reisen hjem'? Fantastiske bånd mellom dyr og mennesker var i fokus - og så også i denne perlen med Harrison Ford og den rampete hunden 'Buck' i hovedrollene. Finn frem tåretørkeren - dette er en film hele familien vil elske!

Pssst...! Finn Beethoven-filmene i strømmetjenesten Toonix. Eller se Tjorven og Båtsman i strømmetjenesten 'Sumo Film og Serier'.

web-stortbilde-villdyret

Når villdyret våkner

Film. Altibox Film og Serier.

Husker du de fantastiske historiene om 'Ulvehunden'? Filmene om St. Bernardshunden 'Beethoven'? Eller 'Den lange reisen hjem'? Fantastiske bånd mellom dyr og mennesker var i fokus - og så også i denne perlen med Harrison Ford og den rampete hunden 'Buck' i hovedrollene. Finn frem tåretørkeren - dette er en film hele familien vil elske!

Pssst...! Finn Beethoven-filmene i strømmetjenesten Toonix. Eller se Tjorven og Båtsman i strømmetjenesten 'Sumo Film og Serier'.

Løvenes Konge

Film. Altibox Film og Serier.

Hakuna Matata! Simba og gjengen gav oss låtene vi aldri glemmer, og øyeblikket med Mufasa var muligens første gang vi felte tårer foran skjermen. I den nye versjonen ser dyrene og naturen helt ekte ut. Det er storslått, vakkert og vilt.

...men kanskje du likevel foretrekker klassikeren?

web-stortbilde-lionking

Løvenes Konge

Film. Altibox Film og Serier.

Hakuna Matata! Simba og gjengen gav oss låtene vi aldri glemmer, og øyeblikket med Mufasa var muligens første gang vi felte tårer foran skjermen. I den nye versjonen ser dyrene og naturen helt ekte ut. Det er storslått, vakkert og vilt.

...men kanskje du likevel foretrekker klassikeren?

Skjønnheten og Udyret

Film. Altibox Film og Serier.

Herlighet. BELLE! Med Emma Watson's ansikt. Belle er jo helt rå - smart og belest, og ingen mann vipper henne av pinnen! Som voksne fant vi ut at filmen jo faktisk er hysterisk morsom. Og fin. Og rørende. Og skummel. Den er rett og slett litt av alt, og vi elsker den!

Vi klarer ikke bestemme oss: Er denne enda bedre enn originalen?

web-stortbilde-udyret

Skjønnheten og Udyret

Film. Altibox Film og Serier.

Herlighet. BELLE! Med Emma Watson's ansikt. Belle er jo helt rå - smart og belest, og ingen mann vipper henne av pinnen! Som voksne fant vi ut at filmen jo faktisk er hysterisk morsom. Og fin. Og rørende. Og skummel. Den er rett og slett litt av alt, og vi elsker den!

Vi klarer ikke bestemme oss: Er denne enda bedre enn originalen?

Kaptein Sabeltann

Film. Altibox Film og Serier.

Kaptein Sabeltanns popularitet lever i beste velgående. Det kan en tur til Dyreparken sommeren 2020 bekrefte. Milelang kø til skuta, og sangene klinger like godt år etter år. At en mann som har sminket seg helt hvit i ansiktet, sluppet kullsorte lokker løst til langt over skuldrene, og er raus med gull-accessories, er tidenes hit blant småtassene er på en måte litt rart. Men sånn er det! Og vi går ikke lei han. Den animerte varianten er gøyal og musikken skuffer som vanlig ikke.

web-stortbilde-sabeltann

Kaptein Sabeltann

Film. Altibox Film og Serier.

Kaptein Sabeltanns popularitet lever i beste velgående. Det kan en tur til Dyreparken sommeren 2020 bekrefte. Milelang kø til skuta, og sangene klinger like godt år etter år. At en mann som har sminket seg helt hvit i ansiktet, sluppet kullsorte lokker løst til langt over skuldrene, og er raus med gull-accessories, er tidenes hit blant småtassene er på en måte litt rart. Men sånn er det! Og vi går ikke lei han. Den animerte varianten er gøyal og musikken skuffer som vanlig ikke.

Altibox TV

  • Strømme- og tv-tjeneste som lar deg skreddersy din egen tv-pakke
  • Velg blant en rekke strømmetjenester og kanaler. Vi fyller stadig på flere
  • Altibox-appen lar deg se tv i hele EU - og offline
  • NRK TV- og NRK Super-appene integrert i tv-menyen
  • 'Start forfra'-knapp, inntil 1000 timer opptak og programarkiv

Få mer av det du vil ha: Les mer om Altibox TV >