Hopp til hovedinnholdet

Nå lanserer vi Amazon Prime Video eksklusivt i Norge

Er du typen som sjekker IMDb-scoren før serien rulles i gang, vil du elske Amazon Prime Video. Strømmetjenesten er nemlig proppfull av kvalitetsserier og filmer. Og nå finner du den under 'strømmetjenester' i Altibox-universet.

15. oktober 2020

Med over 100 millioner abonnementer, kvalitetsserier og filmer, og egne eksklusive produksjoner, har Amazon Prime Video en sterk posisjon i strømmemarkedet. Men her til lands har ikke seriekjempen vært særlig kjent. Nå er vi sprekkstolte over å gi deg tilgang til tjenesten – og alt det fantastiske innholdet. Ja, for vi er faktisk eksklusiv distributør av Amazon Prime Video blant norske underholdningsleverandører!

Finn din nye favorittserie

Mørke kvelder og dystert vær blir brått hyggelige med noe fengende på skjermen. Amazon Prime Video er ekspert på originalserier, som høster god kritikk og høy IMDb-score. Oppdag en splitter ny strømmefavoritt i en av strømmetjenestens originalserier: Vi snakker Reese Witherspoon, Emmy-vinnere, spenning, romantikk og drama.

Men tjenesten har mer enn bare egne produksjoner. Kult-klassikeren Buffy the Vampire Slayer og gode, gamle Dawson's Creek, herlige dramaserier som Nashville, Parenthood og This is Us, prisbelønte favoritter som Mad Men, The Good Wife, Downton Abbey, og mange flere. I tillegg ser du et bredt utvalg film, og massevis av gøy til de yngste.

Prime Video oser av kvalitet og serie-snakkiser. Gled deg!

Om Amazon Prime Video

  • Strømmetjeneste full av kvalitetsinnhold, nå tilgjengelig under 'Strømmetjenester' på Altibox-dekoderen.
  • Ved første innlogging rutes du videre fra dekoder, og registrerer deg som kunde hos Amazon.

Slik får du tilgang

  • Følg steg-for-steg guiden under serieanbefalingene ved første innlogging.
  • Tjenesten koster kr. 65,-/md, og er ikke en del av vårt poengsystem.
  • Nye kunder får en 7 dagers kostnadsfri prøveperiode ved registrering:
    PrimeVideo.com/WatchonAltibox

Syv Amazon Prime Video-favoritter til mørke høstkvelder

Little Fires Everywhere – IMDb 7,8

Likte du HBOs stjernespekkede Big Little Lies med blant annet Reese Witherspoon i hovedrollen? Da kan du fryde deg over et gjensyn med henne! Denne litt mørke, mystiske serien er basert på den bestselgende boka med samme navn, og utforsker mor-datter-forholdet til to ganske ulike kvinner. Når veiene deres krysses, og barna deres blir kjent, er det duket for forviklinger. Litt rar, litt mørk, litt fin, og veldig bra!

web-stortbilde-xfires

Little Fires Everywhere – IMDb 7,8

Likte du HBOs stjernespekkede Big Little Lies med blant annet Reese Witherspoon i hovedrollen? Da kan du fryde deg over et gjensyn med henne! Denne litt mørke, mystiske serien er basert på den bestselgende boka med samme navn, og utforsker mor-datter-forholdet til to ganske ulike kvinner. Når veiene deres krysses, og barna deres blir kjent, er det duket for forviklinger. Litt rar, litt mørk, litt fin, og veldig bra!

Hanna– IMDb 7,5

Action. Drama. Ypperlig skuespill og kjente ansikter. Jepp, denne serien har det hele. En ung jente vokser opp i skogen, mens hun unngår den nådeløse forfølgelsen til en CIA-agent og prøver å finne sannheten om hvem hun er. Finn deg et ullteppe eller en armkrok. To sesonger venter!

web-stortbilde-xhannah

Hanna – IMDb 7,5

Action. Drama. Ypperlig skuespill og kjente ansikter. Jepp, denne serien har det hele. En ung jente vokser opp i skogen, mens hun unngår den nådeløse forfølgelsen til en CIA-agent og prøver å finne sannheten om hvem hun er. Finn deg et ullteppe eller en armkrok. To sesonger venter!

 

Fleabag– IMDb 8,7

Skyhøy IMDb-score snakker kanskje for seg selv? Komedien er skapt av den prisvinnende dramatikeren Phoebe Waller-Bridge, som både har forfattet manus OG spiller hovedrollen. Yes!

web-stortbilde-xfleabag

Fleabag

Skyhøy IMDb-score snakker kanskje for seg selv? Komedien er skapt av den prisvinnende dramatikeren Phoebe Waller-Bridge, som både har forfattet manus OG spiller hovedrollen. Yes!

This is Us – IMDb 8,7

Denne serien er verdt hver en stjerne på IMDb! Vi gråter og ler om hverandre i hver eneste episode, og blir sjarmert og fascinert av hver eneste karakter i serien. Så ekte, ærlig, fin og vanskelig! Serien er full av ansikter du kanskje kjenner igjen? Mandy Moore, Milo Ventimiglia, Justin Hartley (jepp – eksmannen til Chrishell fra Netflix-hiten ‘Selling Sunset’), og mange flere!

web-stortbilde-xthisisus

This is Us (3 sesonger) – IMDb 8,7

Denne serien er verdt hver en stjerne på IMDb! Vi gråter og ler om hverandre i hver eneste episode, og blir sjarmert og fascinert av hver eneste karakter i serien. Så ekte, ærlig, fin og vanskelig! Serien er full av ansikter du kanskje kjenner igjen? Mandy Moore, Milo Ventimiglia, Justin Hartley (jepp – eksmannen til Chrishell fra Netflix-hiten ‘Selling Sunset’), og mange flere!

The Boys – IMDb 8,7

Basert på tegneserien med samme navn er 'The Boys' en litt annerledes superheltserie. En gruppe borgervernere tar på seg oppgaven å bekjempe korrupte superhelter som misbruker evnene sine. "It's sort of like Watchmen with jokes", skrev New York Times i sin anmeldelse av første sesong. Perfekt høstunderholdning!

web-stortbilde-xboys

The Boys - IMDb 8,7

Basert på tegneserien med samme navn er 'The Boys' en litt annerledes superheltserie. En gruppe borgervernere tar på seg oppgaven å bekjempe korrupte superhelter som misbruker evnene sine. "It's sort of like Watchmen with jokes", skrev New York Times i sin anmeldelse av første sesong. Perfekt høstunderholdning!

Homecoming – IMDb 7,5

Legenden Julia Roberts hadde hovedrollen i første sesong av drama- og spenningsserien som er eksklusiv på Prime. I år er Janaelle Monàe i førersetet i et nytt mysterium som starter da hun våkner opp i en båt midt ute på en innsjø, uten å huske hvordan hun havnet der - eller hvem hun er. Kanskje dette blir høstens favoritt?

web-stortbilde-xhomecoming

Homecoming

Legenden Julia Roberts hadde hovedrollen i første sesong av drama- og spenningsserien som er eksklusiv på Prime. I år er Janaelle Monàe i førersetet i et nytt mysterium som starter da hun våkner opp i en båt midt ute på en innsjø, uten å huske hvordan hun havnet der - eller hvem hun er. Kanskje dette blir høstens favoritt?

Nashville – IMDb 7,7

Har du gått glipp av denne? Hayden Panettiere og Connie Britton tar oss med til en verden full av musikk og dramatikk. Vi gråter litt, så ler vi litt, så stikker vi innom Spotify og legger låtene til i spillelister, så blir vi litt forelska... Bare en ting å si: Hekta.

web-stortbilde-xnashville

Nashville

Har du gått glipp av denne? Hayden Panettiere og Connie Britton tar oss med til en verden full av musikk og dramatikk. Vi gråter litt, så ler vi litt, så stikker vi innom Spotify og legger låtene til i spillelister, så blir vi litt forelska... Bare en ting å si: Hekta.

Dette er nyttig å vite: