Hopp til hovedinnholdet

Altibox Bedrift har Norges mest fornøyde bredbåndskunder

I seks strake år har Altibox Bedrift kunnet feire å ha Norges mest fornøyde bredbåndskunder. Tallenes tale er klar: Også i 2020 topper Altibox Bedrift statistikken på kundetilfredshet i bedriftsmarkedet. Og i år er kundene enda mer fornøyde!

26. oktober 2020

Sjekk om din bedrift kan få Altibox

Da resultatene fra årets EPSI-undersøkelse endelig ble klare brøt jubelen løs i lokalene til Altibox Bedrift. Og gleden tok seg opp enda et knepp da det viste seg at fjorårets imponerende resultat hadde gått enda et hakk opp, fra en score på 74,0 til 74,8.

- Det er veldig kjekt å se at bedriftene som velger oss er tilfredse med produktet vi tilbyr. Det jobbes hardt hver eneste dag for å levere et kjerneprodukt av beste sort, med lynraskt og stabilt fiberbredbånd. I tillegg ser vi at kundene setter pris på tilleggstjenestene vi tilbyr, sier Dag Magne Søyland, kommersiell direktør i Altibox Bedrift.

Les mer om hva Altibox kan tilby bedrifter

Tror lokal tilstedeværelse er viktig

Altibox består av et partnerskap av lokale leverandører som strekker seg over hele landet. Søyland fremhever dette som en del av suksessoppskriften:

- Vi er tett på rundt om i hele landet, med et nettverk av lokale leverandører, som har daglig oppfølging med hundrevis av bedriftskunder. Vi er lett tilgjengelige med kundeservice 24/7. På den måten sikrer vi at bedriftskundene til enhver tid har det de trenger i arbeidshverdagen, sier Søyland.

Dobbeltseier på privatmarkedet

I tillegg til høyest score blant bedriftskundene, kunne Altibox-partnerskapet takke privatkundene for å gi de førsteplassen innen både bredbånd- og tv-kategoriene.

- Altibox viser nok en gang at de tilbyr en bredbånd- og tv-løsning som er bedre enn hva konkurrentene tilbyr, sier Fredrik Høst, daglig leder i EPSI Rating Norge.

Om EPSI-kåringen

Feltarbeidet er gjort av Norstat Norge i perioden fra 1. september til 22. oktober. I bedriftssegmentet er det gjennomført ca 1300 intervjuer med bedrifter med én ansatt eller flere. Spørreskjemaene inneholder ca 70 spørsmål, og flertallet av spørsmålene besvares på en skala fra 1-10 der 1 er dårligst og 10 er best. Gjennomsnittlig intervjutid for studien var ca 12 minutter.

Blant de målte aktørene i bedriftsmarkedet er det Altibox-partnerskapet som har de mest tilfredse kundene, og leverer ifølge kundene et stabilt og godt bredbånd.

EPSI, kundetilfredshet bredbånd bedriftsmarkedet 2020: 

  1. Altibox: 74,8
  2. Telenor: 68,5
  3. GlobalConnect: 66,5

 Øvrige leverandører: 68,9

 Bransjesnitt: 69,1