Hopp til hovedinnholdet

Familiefilmtips til årets skumleste kveld 🎃

Årets Halloween-feiring blir nok litt annerledes. Men den skremmende tradisjonen er langt fra avlyst. Bytt ut knask eller knep med fryktinngytende filmmoro! Her er et knippe filmtips som passer for hele familien – både de yngste og de lettskremte.

29. oktober 2020

Hotel Transylvania - IMDb: 7,1
- Altibox Film og Serier

Velkommen til Hotel Transylvania, et luksuriøst feriested hvor alle monstre kan slappe av og være seg selv. Hotelleier Dracula har invitert alle sine monstervenner til storslagen feiring av datteren Mavis´ 118. fødselsdag, men når et menneske plutselig dukker opp på hotellet blir det fullstendig kaos.

Gremlins - IMDb: 7,3
- TV 2 Sumo

En klassiker! Tenåringen Billy får et merkelig, men søtt kjæledyr i julegave, og får streng beskjed om å følge tre viktige regler om hvordan ta vare på det. De skvetne trenger nok en god armkrok for denne! Aldergrense 15 år.

TV 2 Sumo kan velges inn ved bruk av 50 poeng her ›

Maleficent - IMDb: 7,0
- Altibox Film og Serier

Den onde feen som kastet en forbannelse over Tornerose har fått sin egen film. Maleficent spilles av ingen ringere enn Angelina Jolie, og forteller historien om hvordan et svik førte til at hennes rene hjerte ble til stein. Litt skummel, men også krydret med fortryllende Disney-magi.

Coco -  IMDb: 8,4
- Altibox Film og Serier

En av Pixars aller fineste filmer. Den unge talentfulle musikeren Miguel nektes å spille gitar som følge av familiens årelange musikkbannlysning. Da han trosser familien for å delta på en talentkonkurranse på De dødes dag, fører dette ham inn i dødsriket. Her får han en uventet venn i skjelettmannen Hector, og en unik mulighet til å avdekke hemmeligheter om sin egen bakgrunn.

Familien Addams - IMDb: 5,8
- Altibox Film og Serier

Husker du Addams Family-filmene fra 90-tallet? Nå kan du få et gjensyn med Morticia, Gomez, Wednesday, Pugsley og Onkel Fester i denne sorte animerte komedien. Denne gangen må familien forsvare hjemmet sitt fra den grådige realitystjernen Margaux Needler som planlegger å selge hele nabolaget mot en gedigen profitt. Herlig makabert og sjarmerende på samme tid!

Et førjulsmareritt - IMDb: 8,0
- Altibox Film og Serier

Nok en klassiker, og kanskje den som passer aller best til anledningen. Handlingen foregår i Halloweentown, hvor gresskarkongen Jack Skellington regjerer. Når Jack en dag går seg vill og oppdager lystige og morsomme Christmastown, blir han misunnelig og bestemmer seg for å kidnappe julenissen! Herlig skrekkmusikal fra Tim Burton!

Scoob! - IMDb: 5,7
- Altibox Film og Serier

Scooby-Doo er tilbake og denne gangen står detektivhunden og resten av gjengen i Mystery Inc. overfor deres største og mest utfordrende mysterium noensinne: et ondt komplott om å slippe spøkelseshunden Cerberus løs på verden. Perfekt krim for hele familien!

Hotel Transylvania - IMDb: 7,1 - Altibox Film og Serier

Velkommen til Hotel Transylvania, et luksuriøst feriested hvor alle monstre kan slappe av og være seg selv. Hotelleier Dracula har invitert alle sine monstervenner til storslagen feiring av datteren Mavis´ 118. fødselsdag, men når et menneske plutselig dukker opp på hotellet blir det fullstendig kaos.

web-stortbilde-gremlins

Gremlins - IMDb: 7,3 - Sumo Film og Serier

En klassiker! Tenåringen Billy får et merkelig, men søtt kjæledyr i julegave, og får streng beskjed om å følge tre viktige regler om hvordan ta vare på det. Når Billy likevel bryter instruksene, frigjøres en horde av ondskapsfulle beist som terroriserer hele byen. De skvetne trenger nok en god armkrok for denne! Aldergrense 15 år.

TV 2 Sumo kan velges inn ved bruk av 50 poeng her ›

Coco -  IMDb: 8,4 - Altibox Film og Serier

En av Pixars aller fineste filmer. Den unge talentfulle musikeren Miguel nektes å spille gitar som følge av familiens årelange musikkbannlysning. Da han trosser familien for å delta på en talentkonkurranse på De dødes dag, fører dette ham inn i dødsriket. Her får han en uventet venn i skjelettmannen Hector, og en unik mulighet til å avdekke hemmeligheter om sin egen bakgrunn.

Et førjulsmareritt - IMDb: 8,0 - Altibox Film og Serier

Nok en klassiker, og kanskje den som passer aller best til anledningen. Handlingen foregår i Halloweentown, hvor gresskarkongen Jack Skellington regjerer. Når Jack en dag går seg vill og oppdager lystige og morsomme Christmastown, blir han misunnelig og bestemmer seg for å kidnappe julenissen! Herlig skrekkmusikal fra Tim Burton!

Scoob! - IMDb: 5,7 - Altibox Film og Serier

Scooby-Doo er tilbake og denne gangen står detektivhunden og resten av gjengen i Mystery Inc. overfor deres største og mest utfordrende mysterium noensinne: et ondt komplott om å slippe spøkelseshunden Cerberus løs på verden. Perfekt krim for hele familien!

Maleficent - IMDb: 7,0 - Altibox Film og Serier

Den onde feen som kastet en forbannelse over Tornerose har fått sin egen film. Maleficent spilles av ingen ringere enn Angelina Jolie, og forteller historien om hvordan et svik førte til at hennes rene hjerte ble til stein. Litt skummel, men også krydret med fortryllende Disney-magi.

Familien Addams - IMDb: 5,8 - Altibox Film og Serier

Husker du Addams Family-filmene fra 90-tallet? Nå kan du få et gjensyn med Morticia, Gomez, Wednesday, Pugsley og Onkel Fester i denne sorte animerte komedien. Denne gangen må familien forsvare hjemmet sitt fra den grådige realitystjernen Margaux Needler som planlegger å selge hele nabolaget mot en gedigen profitt. Herlig makabert og sjarmerende på samme tid!

PS: Er du ute etter en skikkelig skummel film du kan se uten barna? Sjekk ut skrekkfilmkategorien i filmkiosken vår!