Hopp til hovedinnholdet

Herman Dahl: - Dette er mine beste filmtips!

Vi utfordret YouTube-profilen Herman Dahl til å pløye gjennom underholdningsuniverset vårt og dele sine beste tips. Det ble en fin miks av gøyal animasjon, tidløse klassikere og prisbelønte filmer. Sjekk Hermans favoritter:

10. november 2020

Jeg elsker filmer og spesielt psykologiske thrillere. Jeg syns det er nice medium å fortelle historier på, og det går litt fortere enn å se serier

I høst har Altibox utfordret influenseren, som er en av Norges største på YouTube, til et dypdykk i vårt underholdningsunivers. Herman elsker film, helst på kveldstid – eller søndags morgen. Og ‘rituale’ før han trykker på play?

Popcorn! Og å slå mobilen helt av.

I strømmetjenester som Amazon Prime Video, TV 2 Sumo Film og Serier, Nordisk Film+, NRK TV, og FilmFavoritter, i tillegg til filmkiosken, og massevis av tv-kanaler, har Herman lett etter sine favoritter.

Hermans filmfavoritter

Med Altibox TV samles nemlig strømmetjenester, film og tv-kanaler i en meny, slik at det er lett å navigere blant godbitene:

Hvem? Herman Dahl, 18 år, YouTube-profil

Hva syns du om Altibox? Jeg liker godt at de har strømmetjenester, filmer og kanaler samlet i en meny. De har også et supert utvalg til meg som elsker film - alt fra 'Shrek' til den sørkoreanske Oscar-hiten 'Parasitt'.

Beskriv din perfekte filmkveld: Godis, popcorn, gode venner - og en film vi har gledet oss lenge til!

Forrest Gump - IMDb 8,8 - Altibox Film og Serier

Vi følger Kennedy og Johnson's presidentskap, hendelsene i Vietnam, Watergate og andre historiske hendelser gjennom perspektivet til Forrest Gump - med IQ på 75 - som kun har ett ønske: Å bli gjenforent med sin barndoms store forelskelse.

Joker – IMDb 8,5 – Altibox Film og Serier

Joaquin Phoenix vant Oscar for skuespillerprestasjonen sin i denne mørke, fengslende filmen hvor den mentalt syke Arthur Fleck tar fatt på en destruktiv spiral, som bringer han ansikt til ansikt med sitt alter-ego: The Joker.

Parasitt - IMDb 8,6 - Altibox Film og Serier

Denne Sør-Koreanske filmen har det haglet priser over! Blant annet Oscar for beste film. En familie på fire griper en gyllen mulighet til en vei ut fra elendighet.

Get Out – IMDb 7,7 – Altibox Film og Serier

Når Chris, en ung afroamerkinaer, skal besøke familien til kjæresten for første gang, oppdager han den dystre og virkelige grunnen til at han ble invitert… Liker du mysterier, thriller, litt gåsehud-stemning? Da bør du sjekke ut denne!

Hodejegerne - IMDb 7,5 - Altibox Film og Serier

En vellykket hodejeger, med et tilsynelatende perfekt liv, risikerer alt han har for å planlegge et kupp som skal få han utav økonomisk uføre. Brått blir tilværelsen hans snudd på hodet...

Baby Driver – IMDb 7,6 – Altibox Film og Serier

Den unge sjåføren Baby kjører fluktbilen for byens mest hardkokte forbryterliga. Plutselig finner han seg låst i en situasjon som er dømt til å feile...

Whiplash - IMDb 8,5 - HBO Nordic / Altibox Film og Serier

En ambisiøs ung jazztrommis, er lidenskapelig opptatt av å oppnå det perfekte, men det hele blir en besettelse når hans nådeløse musikklærer fortsetter å presse ham til det ytterste både fysisk og psykisk.

Shrek 2 – IMDb 7,2 - Toonix

Oppfølgeren til filmskuksessen Shrek – og vi blir med de to grønne skikkelsene på nye eventyr. Med hjelp fra sin trofaste venn Eselet, må Shrek hamle opp med Den gode fe, Drømmeprinsen og ikke minst trolljegeren – Pus med støvler!

Becoming Warren Buffett - IMDb 7,6 - HBO Nordic

Den fascinerende dokumentaren følger Warren Buffetts bemerkelsesverdige liv, karriere og filosofi. Selv om han er en av verdens rikeste menn, lever han et nøkternt liv i hjembyen Omaha i Nebraska.

Becoming Warren Buffett - IMDb 7,6 - HBO Nordic

Den fascinerende dokumentaren følger Warren Buffetts bemerkelsesverdige liv, karriere og filosofi. Selv om han er en av verdens rikeste menn, lever han et nøkternt liv i hjembyen Omaha i Nebraska.

Joker – IMDb 8,5 – Altibox Film og Serier

Joaquin Phoenix vant Oscar for skuespillerprestasjonen sin i denne mørke, fengslende filmen hvor den mentalt syke Arthur Fleck tar fatt på en destruktiv spiral, som bringer han ansikt til ansikt med sitt alter-ego: The Joker.

Parasitt - IMDb 8,6 - Altibox Film og Serier

Denne Japanske filmen har det haglet priser over! Blant annet Oscar for beste film. En familie på fire griper en gyllen mulighet til en vei ut fra elendighet.

Whiplash - IMDb 8,5 - HBO Nordic / Altibox Film og Serier

En ambisiøs ung jazztrommis, er lidenskapelig opptatt av å oppnå det perfekte, men det hele blir en besettelse når hans nådeløse musikklærer fortsetter å presse ham til det ytterste både fysisk og psykisk.

Get Out – IMDb 7,7 – Altibox Film og Serier

Når Chris, en ung afroamerkinaer, skal besøke familien til kjæresten for første gang, oppdager han den dystre og virkelige grunnen til at han ble invitert… Liker du mysterier, thriller, litt gåsehud-stemning? Da bør du sjekke ut denne!

Hodejegerne - IMDb 7,5 - Altibox Film og Serier

En vellykket hodejeger, med et tilsynelatende perfekt liv, risikerer alt han har for å planlegge et kupp som skal få han utav økonomisk uføre. Brått blir tilværelsen hans snudd på hodet...

Shrek 2 – IMDb 7,2 - Toonix

Oppfølgeren til filmskuksessen Shrek – og vi blir med de to grønne skikkelsene på nye eventyr. Med hjelp fra sin trofaste venn Eselet, må Shrek hamle opp med Den gode fe, Drømmeprinsen og ikke minst trolljegeren – Pus med støvler!

Forrest Gump - IMDb 8,8 - Altibox Film og Serier

Vi følger Kennedy og Johnson's presidentskap, hendelsene i Vietnam, Watergate og andre historiske hendelser gjennom perspektivet til Forrest Gump - med IQ på 75 - som kun har ett ønske: Å bli gjenforent med sin barndoms store forelskelse.

Baby Driver – IMDb 7,6 – Altibox Film og Serier

Den unge sjåføren Baby kjører fluktbilen for byens mest hardkokte forbryterliga. Plutselig finner han seg låst i en situasjon som er dømt til å feile...

Sjekk hele videoen til Herman: