Hopp til hovedinnholdet

Førjulskos med Amazon Originals

Førjulstida er ofte årets travleste periode. Da er det ekstra viktig å finne tid til å slappe av innimellom slagene – gjerne med en god serie. Finn din nye favoritt med Amazon Prime Video.

19. november 2020

Vi er superstolte av å være den eneste norske underholdningsleverandøren som tilbyr Amazons’ eksklusive strømmetjeneste på stor skjerm! Her finnes drøssevis av kvalitetsfilmer- og serier, både nye og gamle klassikere – og ikke minst eksklusive originalserier.

Men det kan være lett å gå seg vill i seriejungelen. Vi har derfor gjort jobben for deg og funnet fram til et utvalg Amazon Original-serier som definitivt er verdt tiden din. Og det beste av alt? Strøm når du vil, på både store og små skjermer – der du er!

Få tilgang til Amazon Prime Video

1.Velg Strømmetjenester på hovedmenyen på dekoderen din.
2. Naviger deg frem til “Prime Video”, klikk på ikonet og trykk "logg inn".
3. Videre følger du instruksjonene på skjermen, til du er i mål.

  • Tjenesten koster kr. 65,-/md, og er ikke en del av vårt poengsystem.
  • Få en 7 dagers kostnadsfri prøveperiode her >

The Marvelous Mrs. Maisel – IMDb 8,7

Den skyhøye IMDb-scoren lyver ikke. Denne serien er et absolutt must! Midge Maisel er en velstående husmor i 1950-tallets Upper West Side som er drittlei tilværelsen. Når ektemannen forlater henne for en annen kvinne, bestemmer hun seg for å bli standup-komiker! Hun legger ut på en uventet og kontroversiell karrierevei i en mannsdominert stand-up-verden. Fortjent vinner av flere Emmy- og Golden Globe-priser. Rett og slett vidunderlig!

The Marvelous Mrs. Maisel – IMDb 8,7

Den skyhøye IMDb-scoren lyver ikke. Denne serien er et absolutt must! Midge Maisel er en velstående husmor i 1950-tallets Upper West Side som er drittlei tilværelsen. Når ektemannen forlater henne for en annen kvinne, bestemmer hun seg for å bli standup-komiker! Hun legger ut på en uventet og kontroversiell karrierevei i en mannsdominert stand-up-verden. Fortjent vinner av flere Emmy- og Golden Globe-priser. Rett og slett vidunderlig!

Sneaky Pete – IMDb 8,1

Plottet er kanskje ikke unikt – en svindler som tar på seg en annen identitet i et forsøk på å flykte fra fortiden. Men glimrende skuespill med Giovanni Ribisi i hovedrollen gjør denne serien til en absolutt perle. Eksfangen Marius tar over identiteten til cellekameraten, Pete, for å unnslippe sin brutale gangstersjef. Dette leder ham til en gjenforening med Petes fraseparerte familie – en fargerik, dysfunksjonell gruppe mennesker som truer med å dra ham inn i en like farlig verden som den han prøver å komme seg bort fra.

Sneaky Pete – IMDb 8,1

Plottet er kanskje ikke unikt – en svindler som tar på seg en annen identitet i et forsøk på å flykte fra fortiden. Men glimrende skuespill med Giovanni Ribisi i hovedrollen gjør denne serien til en absolutt perle. Eksfangen Marius tar over identiteten til cellekameraten, Pete, for å unnslippe sin brutale gangstersjef. Dette leder ham til en gjenforening med Petes fraseparerte familie – en fargerik, dysfunksjonell gruppe mennesker som truer med å dra ham inn i en like farlig verden som den han prøver å komme seg bort fra.

The man in the high castle – IMDb 8,0

Denne kritikerroste serien er basert på den bestselgende romanen med samme navn, og utforsker hvordan verden ville sett ut dersom Hitler og hans allierte hadde vunnet 2. verdenskrig. Vi får et innblikk i et splittet USA styrt av nazistene i øst og fascistene fra Japan i vest. Serieskaper Frank Spotnitz (The X-Files) har fått med seg stjerneregissør Ridley Scott som produsent, og resultatet er en høyst avhengighetsskapende serie det er vanskelig å ikke binge-watche!

The man in the high castle – IMDb 8,0

Denne kritikerroste serien er basert på den bestselgende romanen med samme navn, og utforsker hvordan verden ville sett ut dersom Hitler og hans allierte hadde vunnet 2. verdenskrig. Vi får et innblikk i et splittet USA styrt av nazistene i øst og fascistene fra Japan i vest. Serieskaper Frank Spotnitz (The X-Files) har fått med seg stjerneregissør Ridley Scott som produsent, og resultatet er en høyst avhengighetsskapende serie det er vanskelig å ikke binge-watche!

Carnival Row – IMDb 7,9

Orlando Bloom og Cara Delevingne i storslått fantasydrama? Ja takk! Amazon Prime Videos første storsatsning innen sjangeren har verken spart på imponerende spesialeffekter eller ekstravagante kulisser og kostymer. Handlingen er lagt til Burgue, er viktoriansk smeltedigel, hvor detektiven Philo jakter en brutal seriemorder. Når alveflykningen Vignette ankommer byen, blir han tvunget til å takle en vond fortid han har prøvd å glemme. Førsteklasses underholdning samtidig som serien berører ved høyaktuelle temaer som fremmedfrykt, rasisme og klasseskiller.

Carnival Row – IMDb 7,9

Orlando Bloom og Cara Delevingne i storslått fantasydrama? Ja takk! Amazon Prime Videos første storsatsning innen sjangeren har verken spart på imponerende spesialeffekter eller ekstravagante kulisser og kostymer. Handlingen er lagt til Burgue, er viktoriansk smeltedigel, hvor detektiven Philo jakter en brutal seriemorder. Når alveflykningen Vignette ankommer byen, blir han tvunget til å takle en vond fortid han har prøvd å glemme. Førsteklasses underholdning samtidig som serien berører ved høyaktuelle temaer som fremmedfrykt, rasisme og klasseskiller.

Strøm dine favoritter

Abboner for kr. 65,-/md. og se i Prime Video-appen, og via tv-menyen på Altibox TV.