Hopp til hovedinnholdet

VOX, Discovery Channel og TLC er blitt valgfrie kanaler med poeng

Altibox har inngått ny avtale med Discovery Networks om Discovery Channel, TLC og VOX. Fram til nylig var disse faste kanaler på Altibox TV. Fra 8. januar står de på listen over kanaler som kan velges inn og ut av din skreddersydde tv-pakke med poeng. 

8. januar 2021

Jepp! Det stemmer. Valgfrie. Så hvordan påvirker det deg?

Den faste Altibox TV-pakken som du ikke kan forandre, får nå 3 færre kanaler. Men! Siden du fritt, og så ofte du vil, kan velge inn og ut poengkanaler på 'Mine sider', trenger likevel ikke dette bety så mye for deg i praksis.
Vi ønsker mest mulig valgfrihet for deg som ser på Altibox TV, slik at du kan velge det meste av innholdet i tv-pakken selv. Færre faste kanaler gir oss mer rom til å kunne tilby deg enda flere kanaler og strømmetjenester. To helt nye kanaler, MyZen TV og Museum TV, har allerede blitt lagt til som valgfrie kanaler. I tillegg har vi nå kunnet åpne flere kanaler utenfor hjemmet i Altibox-appen, og i programarkivet.

VOX, Discovery og TLC vil fortsatt være inkludert i tv-oppsettet for kunder som ikke velger dem bort. Kanalene vil imidlertid belaste poengsaldoen din med henholdsvis 3 poeng (VOX) og 2 poeng (Discovery og TLC). Det kan bety at du akkurat nå står med minuspoeng.

De av våre kunder som ikke ønsker å ha disse kanalene, kan nå velge dem bort og bruke poengene på andre kanaler, så sant du har 0 eller flere poeng ledig når du trykker lagre på 'Velg ditt innhold'.

Spørsmål og svar om hva den nye Discovery Networks-avtalen betyr for deg