Hopp til hovedinnholdet

Strøm Disney når du vil!

Vi elsker når vi har gode nyheter å by på! Nå har Disney Channel og Disney Junior-kanalene fått egne strømme-arkiv, sånn at du (eller kidsa) kan strømme seriene akkurat når dere vil.

21. januar 2021

Okei, hvis du ønska deg Disney+, så er kanskje dette en liten nedtur. Men hvem vet, forhåpentligvis blir det en nyhet vi kan dele i nær fremtid? Uansett - la oss fortelle hva dette greiene er:

De to kanalene som du kan velge inn via ‘Mine sider’ har massevis av gøyalt innhold, med både kjente figurer og nye helter. Til nå har alt innholdet gått lineært, altså med faste sende-tidspunkt på tv-skjermen. Nå kan du (eller barna dine) endelig strømme seriene når du vil - helt reklamefritt! Foreløpig er strømmearkivene kun tilgjengelige på din dekoder, men støtte for andre enheter vil komme etterhvert.

Slik får du tilgang:

Naviger deg frem til 'Altibox Barn' i tv-menyen, så finner du strømme-arkivet lett tilgjengelig sammen med alt øvrig barne-innhold du har valgt inn i tv-pakken din.

Slik finner du frem til strømmearkivet via kanal-listen:

Disney Junior

På Disney Junior finner du de velkjente Disney-figurene, med lærerikt og gøyalt innhold tilpasset de yngste. Alle programmene er dubbet til norsk.

Dette er noe av det du kan strømme på Disney Junior:

2021web-stortbilde-disneyjr

Disney Channel

Her ser du gøyale tegnefilmer og tv-serier om familie, skole og vennskap, i tillegg til ekte Disney-klassikere med velkjente figurer. Alt er dubbet til norsk!

Dette er noe av det du kan strømme på Disney Channel:

2021web-stortbilde-disneychannel

Spørsmål & svar: