Hopp til hovedinnholdet

Nye str√łmmefavoritter ūüćŅ

F√łlelsen av √• avslutte en god serie er nesten en √łrliten kj√¶rlighetssorg! Hva n√•, liksom?

3. februar 2021

Frost p√• ruta og kakao i koppen. Vinteren er serieh√łytid, og n√• har det dukket opp noen nye godbiter i str√łmmetjenestene!

Disse seriene kan du binge nå:

Altibox TV

Underholdningsunivers som du kan skreddersy til din smak:

Velg inn og ut kanaler og str√łmmetjenester p√• 'Mine sider', s√• kan du se dine favoritter n√•r du vil!

It's a Sin - IMDb 9,1 - HBO Nordic

Terningkastene som har trillet fra anmeldelser av denne ferske miniserien har vist mange √łyne. Femmere b√•de her og der! Med en glitrende gjeng skuespillere skildres det hvordan aidsepidemien rammet London-scenen p√• 80-tallet. Resultatet er en sterk og underholdende beretning om b√•de tragedie og livsglede. Verdt en titt!

Her kan du velge inn HBO Nordic på tv-en din >

Limetown - IMDb 6,6 - TV2 Sumo Film & Serier

Skrekkelig skummelt og n√•del√łst avhengighetsskapende. Journalisten Lia (Jessica Biel) dykker inn i et 15 √•r gammelt mysterium der 300 mennesker forsvant sporl√łst. S√łken etter svar blir alt annet enn enkelt.

Nå kan du velge TV2 Sumo Film & Serier inn i tv-pakken din! > 

Den tynne bl√• linjen ‚Äď IMDb 7,8 ‚Äď NRK TV

Kritikerhyllet og √¶rlig portrett av hverdagen til fire politibetjenter i Malm√ł 2021. En virkelighetsn√¶r og spennende skildring av mennesker, vurderinger, rett og galt, i et samfunn der alt kan man gj√łr og sier kan bli snappet opp av et mobilkamera og delt til haugevis av tilskuere p√• nett p√• et √łyeblikk.

Finn NRK TV under menyvalget 'str√łmmetjenester' p√• tv-en din!

It's a Sin - IMDb 9,1 - HBO Nordic

Terningkastene som har trillet fra anmeldelser av denne ferske miniserien har vist mange √łyne. Femmere b√•de her og der! Med en glitrende gjeng skuespillere skildres det hvordan aidsepidemien rammet London-scenen p√• 80-tallet. Resultatet er en sterk og underholdende beretning om b√•de tragedie og livsglede. Verdt en titt!

Her kan du velge inn HBO Nordic på tv-en din >

2021web-stortbilde-limetown

Limetown - IMDb 6,6 - TV2 Sumo Film & Serier

Skrekkelig skummelt og n√•del√łst avhengighetsskapende. Journalisten Lia (Jessica Biel) dykker inn i et 15 √•r gammelt mysterium der 300 mennesker forsvant sporl√łst. S√łken etter svar blir alt annet enn enkelt.

Nå kan du velge TV2 Sumo Film & Serier inn i tv-pakken din! > 

Den tynne bl√• linjen ‚Äď IMDb 7,8 ‚Äď NRK TV

Kritikerhyllet og √¶rlig portrett av hverdagen til fire politibetjenter i Malm√ł 2021. En virkelighetsn√¶r, √¶rlig og spennende skildring av mennesker, vurderinger, rett og galt, i et samfunn der alt kan man gj√łr og sier kan bli snappet opp av et mobilkamera og delt til haugevis av tilskuere p√• nett p√• et √łyeblikk.

Finn NRK TV under menyvalget 'str√łmmetjenester' p√• tv-en din!