Hopp til hovedinnholdet

Nyhet! Strøm BBC når du vil

Har du valgt deg en av kanalene BBC Brit og BBC Earth i tv-pakken din? Da har vi en kjekk nyhet til deg! Nå kan du endelig strømme BBC Brit- og BBC Earth-programmene når du vil, ved hjelp av et helt nytt strømme-arkiv.

5. februar 2021

Nå får BBC-kanalene egne strømmearkiv - slik at du kan se populære programmer akkurat når du vil.

Om du allerede er kjent med vårt programarkiv vil du fort oppdage at denne nye tjenesten på mange måter vil fungere som en utvidet versjon av dette, men i stedet for at programmene forsvinner etter en uke, vil BBC-innholdet være tilgengelig i minst tre måneder.

På BBC Brit finner du favoritter som Top Gear og Louis Theroux - ja, hele 80 titler med spennende innhold.

På BBC Earth kan du nyte timevis med lærerike dypdykk i serier som Hurricane Man, Primates, og med Johanna Lumley.

Slik får du tilgang til strømme-arkivet:

Kanalene BBC Brit og BBC Earth er en del av valgfrihet-pakken på Altibox TV. Det betyr at du kan bytte de inn og ut av tv-pakken din via 'Mine sider'. Når du har valgt inn en av kanalene får du automatisk tilgang til det tilhørende strømme-arkivet.

Gjør endringer på ditt innhold her >

Spørsmål & svar