Hopp til hovedinnholdet

Eksklusivt på Amazon Prime Video - disse 2020-favorittene bør sees!

I et mylder av serier og filmer som kniver om oppmerksomheten vår, har vi funnet noen Amazon Prime Video-serier som virkelig stråler som stjerner på himmelen. Disse originalseriene er vel verdt en titt!

16. februar 2021

De siste elleve månedene har sofaen og skjermen fått kjørt seg mer enn noen gang før. Vi føler oss rimelig godt oppdaterte på seriefronten, til tross for at strømmetjenestene bugner over av muligheter.

Så, versågod. Bordet er dekket!

Nå er det bare å velge det som frister deg aller mest på menyen:

Disse godbitene anbefaler vi:

Slik får du tilgang til Amazon Prime Video:

  • Følg steg-for-steg guiden under serieanbefalingene ved første innlogging.
  • Tjenesten koster kr. 65,-/md, og er ikke en del av vårt poengsystem.
  • Nye kunder får en 7 dagers kostnadsfri prøveperiode ved registrering:
    PrimeVideo.com/WatchonAltibox

The Wilds

"Lost møter Mean Girls," skrev the Guardian i sin anmeldelse. "Lord of the Flies møter Robinson (Survivor)," sa Variety. Så om du nøt glansdagene på det gyldne 90-tall gir det deg kanskje en pekepinn? En gjeng tenåringer overlever et krasj og blir strandet på en øy. Rett og slett et hell i uhell og en apokalyptisk twist.

IMDb 7,2 

Upload

Litt komedie, litt sci-fi, litt mystisk - denne serien er noe for seg selv. Når Nathan dør blir han lastet opp til 'digitalt afterlife program'. Han kan fortsatt ringe til familien og vennene som lever på jorden, og han kan se på store skjermer hva som skjer i verden. Passe absurd, og faktisk ganske gøy!

IMDb 8,0 

One Night in Miami

Hva skjedde egentlig den natten Muhammad Ali ble historiens yngste verdensmester i boksing?

Denne kritikerfavoritten beskriver den historiske kvelden, og diskusjonene mellom førstnevnte, og Malcolm X, Sam Cooke og Jim Brown. Sett av en kveld til denne, da!

IMDb 7,2

Tom Clancy's Jack Ryan

Action og eventyr i stor skala når Tom Clancy's romankarakter Jack Ryan igjen blir filmatisert. Dette er terroristjakt og høyt tempo med John Krasinski i hovedrollen. Din smak? Da bør du sjekke denne ut!

IMDb 8,1

The Expanse

"Knallgod science fiction," sier P3's Filmpoliti.

"Dette er den beste science fiction-serien på tv for tiden," sier Aftenposten.

"The Space Opera You Love," påstår New York Times.

Enough said, sier vi! Hvis du digger sci-fi og ikke allerede har sett denne her så har du bare én ting å gjøre.

IMDB 8,5

Tom Clancy's Jack Ryan

Action og eventyr i stor skala når Tom Clancy's romankarakter Jack Ryan igjen blir filmatisert. Dette er terroristjakt og høyt tempo med John Krasinski i hovedrollen. Din smak? Da bør du sjekke denne ut!

IMDb 8,1

One Night in Miami

Hva skjedde egentlig den natten Muhammad Ali ble historiens yngste verdensmester i boksing? Denne kritikerfavoritten beskriver den historiske kvelden, og diskusjonene mellom førstnevnte, og Malcolm X, Sam Cooke og Jim Brown. Sett av en kveld til denne, da!

IMDb 7,2

Upload

Litt komedie, litt sci-fi, litt mystisk - denne serien er noe for seg selv. Når Nathan dør blir han lastet opp til 'digitalt afterlife program'. Han kan fortsatt ringe til familien og vennene som lever på jorden, og han kan se på store skjermer hva som skjer i verden. Passe absurd, og faktisk ganske gøy!

IMDb 8,0 

The Wilds

"Lost møter Mean Girls," skrev the Guardian i sin anmeldelse. "Lord of the Flies møter Robinson (Survivor)," sa Variety. Så om du nøt glansdagene på det gyldne 90-tall gir det deg kanskje en pekepinn? En gjeng tenåringer overlever et krasj og blir strandet på en øy. Rett og slett et hell i uhell og en apokalyptisk twist.

IMDb 7,2 

2021web-stortbilde-expance

The Expanse

"Knallgod science fiction," sier P3's Filmpoliti.

"Dette er den beste science fiction-serien på tv for tiden," sier Aftenposten.

"The Space Opera You Love," påstår New York Times.

Enough said, sier vi! Hvis du digger sci-fi og ikke allerede har sett denne her så har du bare én ting å gjøre.

IMDB 8,5

Mer om Amazon Prime Video: