Hopp til hovedinnholdet

Kanalen FOX legges ned

Det er alltid trist å ta farvel, og nå nærmer vi oss dagen der vi må vinke 'ha det bra' til kanalen FOX. 31. mars legges den ned, men heldigvis kan du finne mye av innholdet på andre kanaler og tjenester.

23. februar 2021

FOX har gitt oss eventyrlige latterkuler og masse gøyalt innhold. Når kanalen nå legges ned blir vi litt letta av at det ikke nødvendigvis betyr at vi må ta farvel med alle ansiktene vi digga å se på skjermen.

Storfavoritten ‘Modern Family’ finnes nemlig på TV 2 Sumo Film & Serier som også er tilgjengelig på Altibox TV. I tillegg vil du om du elska MacGyver kanskje like nyinnspillingen av serien (døpt med samme navn) som også finnes på Sumo.

Tidløs og hysterisk animasjon i ‘Family Guy’ ruller og går på Viasat 4 som er blant de faste kanalene i din tv-pakke.
The Walking Dead kan du binge på HBO Nordic, som kan velges for 40 poeng, og NCIS: New Orleans kan du sette på opptak på TV3.

Her kan du gjøre endringer på din tv-pakke >

Hvordan påvirker dette deg som hadde FOX i tv-pakken din?

Når kanalen legges ned, får du et ledig poeng i poeng-potten din. Dette kan du bruke til å velge inn annet innhold.

Hva skjer med programmene du har tatt opp på FOX?

De opptakene du har tatt av FOX-programmene blir ikke påvirket av nedleggelsen, de beholdes.

Betyr dette at FOX+ kommer til Altibox?

Å tilby strømmetjenester i tv-universet avhenger av både innholdsavtaler og teknisk kompleksitet. Vi jobber hele tiden for å tilby innholdet seerne ønsker seg, både gjennom forhandlinger og teknisk utvikling.

Vi er i løpende dialog med alle våre innholdsleverandører for å kontinuerlig sikre attraktivt innhold til kundene, og vil presentere eventuelle nyheter så snart de er på plass, men når det gjelder FOX+ har vi i skrivende stund ingen avtale.

Trenger du flere poeng?

Hvis du behøver flere poeng for å velge inn det du vil ha tilgjengelig på din Altibox TV, kan du bestille det her.