Hopp til hovedinnholdet

Altibox elsker glade gamere! Vinn Xbox One X!

Vi vil spre gaming-glede, og vil gi én eller flere Xbox One X til noen heldige gamere! Vet du om lag, foreninger eller organisasjoner som vil sette pris på en god spillmaskin? (Oppdatering 9.4. - konkurransen er nå avsluttet og vinnere har blitt kontaktet)

25. mars 2021

Vi ønsker å donere noen eksemplarer av den supre konsollen Xbox One X til noen som virkelig vil sette pris på den.

Men vi trenger litt hjelp – for hvem skal få gleden av å få disse?

Vi ønsker tips til organisasjoner i hele Norge som kan dra nytte av én eller flere Xbox One X-er. Det kan være fritidsklubb, SFO, idrettslag, eldresenter, bedehus, barneavdelingen på ditt lokale sykehus eller noe annet.

Nominer din favorittorganisasjon før påsken er over, så er de med i trekningen som foretas fredag 9. april.

OBS: Konkurransen er nå avsluttet

Data som lagres i denne sammenheng vil slettes etter at trekning er gjennomført.

Altibox for gamers

I pakken får vinnerne minst én Xbox One X med to kontroller, og selv om dette ikke er den nyeste versjonen av Xbox, vil den definitivt gi timevis med super spillunderholdning for noen som setter pris på den. Hver pakke inkluderer som nevnt to kontrollere, så dette blir et sosialt og fint samlingspunkt.

Besøk også altibox.no/gaming for å lære mer om gledene ved spill, og for å forstå hvorfor Altibox er best for gamere.

gamers