Hopp til hovedinnholdet

Tårer i øya? Det er bare vinden . . . Disse filmene gir tåregaranti 😢

Noen ganger bør man ta en skikkelig opprenskning i tårekanalen. Slipp fri din indre foss med en av disse tankevekkende filmene, plukket direkte fra filmkiosken og strømmetjenestene på Altibox TV.

21. april 2021

Hvis du bare vet at du elsker en god 'gråte-film', kan du skippe letingen denne helgen!

Vi har nemlig dykka inn i filmkiosken og strømmetjenestene våre og plukket et knippe sikre vinnere. Det er tidløse klassikere, magiske rolletolkninger, og tankevekkende historier.

Og selvfølgelig en IMDb-score som er godt innafor.

FilmFavoritter - 15 poeng: Strømmetjeneste som stadig fylles med nye klassikere man kan se igjen og igjen.

Nordisk Film+ - 10 poeng: Se kremen av norske og nordiske filmer, samt utvalgte 'blockbustere', akkurat når du vil!

Velg din favoritt på 'Mine sider' >

Finn frem lommetørklet til disse filmperlene:

The Glass Castle - IMDb 7,4 - Nordisk Film+

Fra en drosje i dagens New York ser Jeanette moren rote gjennom en søppelkasse i et smug. Minnene om livet med en far som svingte mellom edru, fantastisk og karismatisk, til full og uforutsigbar, og en ustabil mor, dukker opp. Filmen er basert på en sann historie.

Strøm filmen her >

My Sister's Keeper – IMDb 7,4 – FilmFavoritter

Cameron Diaz og Alec Baldwin spiller foreldrene til elleveårige Anna, som er født for å være donor til sin leukemisyke storesøster. Men etter hvert forstår hun at hun trenger å bestemme over sin egen kropp – selv om det kan koste storesøsteren livet.

Strøm filmen nå > 

What Maisie Knew - IMDb 7,4 - FilmFavoritter

Julianne Moore og Alexander Skarsgård briljerer i rollene som rivaliserende foreldre som kjemper om datteren Maisie når de skilles. Den lille jenta må lære på den harde måten hvor vanskelig skilsmisse kan være for et barn.

Strøm filmen nå > 

The Fault in Our Stars - IMDb 7,7
- Altibox Film og Serier

Ung kjærlighet og død er klassiske komponenter til tidløst og tårevått drama. Vakker og trist, med en glimrende Shailene Woodley i hovedrollen.

Se fra 29,- > 

Lion - IMDb 8,0 - Altibox Film og Serier

Denne historien er helt unik - og sann! En indisk femåring kommer bort fra broren i Calcuttas gater, tusenvis av kilometer hjemmefra. Han adopteres og vokser opp i Australia, før han som 30-åring starter søket etter sitt opprinnelige opphav.

Se fra 29,- >

The Glass Castle - IMDb 7,4 - Nordisk Film+

Fra en drosje i dagens New York ser Jeanette moren rote gjennom en søppelkasse i et smug. Minnene om livet med en far som svingte mellom edru, fantastisk og karismatisk, til full og uforutsigbar, og en ustabil mor, dukker opp. Filmen er basert på en sann historie.

Se filmen her >

My Sister's Keeper – IMDb 7,4 – FilmFavoritter

Cameron Diaz og Alec Baldwin spiller foreldrene til elleveårige Anna, som er født for å være donor til sin leukemisyke storesøster. Men etter hvert forstår hun at hun trenger å bestemme over sin egen kropp – selv om det kan koste storesøsteren livet.

Se filmen nå > 

What Maisie Knew - IMDb 7,4 - FilmFavoritter

Julianne Moore og Alexander Skarsgård briljerer i rollene som rivaliserende foreldre som kjemper om datteren Maisie når de skilles. Den lille jenta må lære på den harde måten hvor vanskelig skilsmisse kan være for et barn.

Se filmen nå > 

The Fault in Our Stars - IMDb 7,7 - Altibox Film og Serier

Ung kjærlighet og død er klassiske komponenter til tidløst og tårevått drama. Vakker og trist, med en glimrende Shailene Woodley i hovedrollen.

Se filmen nå > 

Lion - IMDb 8,0 - Altibox Film og Serier

Denne historien er helt unik - og sann! En indisk femåring kommer bort fra broren i Calcuttas gater, tusenvis av kilometer hjemmefra. Han adopteres og vokser opp i Australia, før han som 30-åring starter søket etter sitt opprinnelige opphav.

Se filmen nå >