Hopp til hovedinnholdet

Action-premiere på Prime 🎬

Storfilmen ‘Tom Clancy's Without Remorse’ er nå tilgjengelig eksklusivt hos Amazon Prime Video! Og du har også 4500 andre filmer og serier å velge blant der.

29. april 2021

Gratisprøve på Amazon Prime Video

‘Tom Clancy's Without Remorse’ er en Amazon Original, som vil si at du nå kun kan se den med Prime Video. Du finner Amazon Prime Video under ‘Strømmetjenester’ på din Altibox TV - og nevnte vi at du får en syv dagers uforpliktende prøveperiode hvis det er din første gang på Prime?

Bestill nå >

4000 filmer, 500 serier

Du bør definitivt ta en kikk på hva Prime Video har å by på. Her finner du nemlig nesten 4500 tv-serier og filmer å velge blant! Det er jo egentlig altfor mange, så for å gjøre det enklere har vi noen gode tips å dele med deg: Den helt ferske 'Without Remorse' pluss noen serier og filmer du vil like hvis du liker den:

Slik får du tilgang

Tom Clancy's Without Remorse

Michael B. Jordan er en fantastisk skuespiller, og med en historie basert på Tom Clancy sine skriverier, er ‘Without Remorse’ en garantert suksess. Jordan spiller i denne filmen John Clark, en Navy Seal-soldat som, etter at hans gravide kone blir drept, er ute etter hevn. Det betyr action, action og mer action. Så hvis du er i det humøret, er dette filmen du skal se i dag!

Tom Clancy's Jack Ryan - IMDb 8,1

Fra samme romaner som 'Without Remorse' sin John Clark beveger seg i kommer fortellingene om Jack Ryan, som har blitt en serie på Prime. Så langt er det laget 16 episoder fordelt på to sesonger. John Krasinski er utsøkt i hovedrollen, her er det mye drama og nerve. Anbefales!

Sound of Metal– IMDb 7,8

Oscar-vinnende film og et fascinerende drama med interessante personkarakteristikker fra utsøkte skuespillere. Riz Ahmed er glimrende i hovedrollen som Ruben, en metal-trommis som mister hørselen og må lære seg å håndtere sin nye livssituasjon.

Invincible - IMDb 8,8

Årets beste nye serie? Som Filmpolitiet anmelder: "Animasjonsserien «Invincible», basert på Robert Kirkmans tegneserie med samme navn, er en ren fryd å se. Serien kombinerer menneskelig drama, tenåringsangst og ultravold på en overraskende måte, og det er skikkelig, skikkelig gøy å bli overraska."

The Boys - IMDb 8,7

Denne fantastiske serien kom med et smell og fanget hele verden. Gode skurker og onde superhelter - denne serien er helt unik! Den ligner ikke på noe du har sett før – og AKKURAT derfor elsker vi den. Spennende, intens, rå, men definitivt ikke noe for sarte sjeler.

2021web-stortbilde-remorse

Tom Clancy's Without Remorse

Michael B. Jordan er en fantastisk skuespiller, og med en historie basert på Tom Clancy sine skriverier, er ‘Without Remorse’ en garantert suksess. Jordan spiller i denne filmen John Clark, en Navy Seal-soldat som, etter at hans gravide kone blir drept, er ute etter hevn. Det betyr action, action og mer action. Så hvis du er i det humøret, er dette filmen du skal se i dag!

2021web-stortbilde-jackryan

Tom Clancy's Jack Ryan - IMDb 8,1

Fra samme romaner som 'Without Remorse' sin John Clark beveger seg i kommer fortellingene om Jack Ryan, som har blitt en serie på Prime. Så langt er det laget 16 episoder fordelt på to sesonger. John Krasinski er utsøkt i hovedrollen, her er det mye drama og nerve. Anbefales!

2021web-stortbilde-soundofmetal

Sound of Metal– IMDb 7,8

Oscar-vinnende film og et fascinerende drama med interessante personkarakteristikker fra utsøkte skuespillere. Riz Ahmed er glimrende i hovedrollen som Ruben, en metal-trommis som mister hørselen og må lære seg å håndtere sin nye livssituasjon.

2021web-stortbilde-invicible

Invincible - IMDb 8,8

Årets beste nye serie? Som Filmpolitiet anmelder: "Animasjonsserien «Invincible», basert på Robert Kirkmans tegneserie med samme navn, er en ren fryd å se. Serien kombinerer menneskelig drama, tenåringsangst og ultravold på en overraskende måte, og det er skikkelig, skikkelig gøy å bli overraska."

2021web-stortbilde-boyss2

The Boys - IMDb 8,7

Denne fantastiske serien kom med et smell og fanget hele verden. Gode skurker og onde superhelter - denne serien er helt unik! Den ligner ikke på noe du har sett før – og AKKURAT derfor elsker vi den. Spennende, intens, rå, men definitivt ikke noe for sarte sjeler.

Om Amazon Prime Video

  • Strømmetjeneste full av kvalitetsinnhold, tilgjengelig under 'Strømmetjenester' på Altibox-dekoderen
  • Ved første innlogging rutes du videre fra dekoder, og registrerer deg som kunde hos Amazon

Slik får du tilgang

Dette er nyttig å vite: