Hopp til hovedinnholdet

Action-premiere pĂ„ Prime 🎬

Storfilmen ‘Tom Clancy's Without Remorse’ er nĂ„ tilgjengelig eksklusivt hos Amazon Prime Video! Og du har ogsĂ„ 4500 andre filmer og serier Ă„ velge blant der.

29. april 2021

GratisprÞve pÄ Amazon Prime Video

‘Tom Clancy's Without Remorse’ er en Amazon Original, som vil si at du nĂ„ kun kan se den med Prime Video. Du finner Amazon Prime Video under ‘StrĂžmmetjenester’ pĂ„ din Altibox TV - og nevnte vi at du fĂ„r en syv dagers uforpliktende prĂžveperiode hvis det er din fĂžrste gang pĂ„ Prime?

Bestill nÄ >

4000 filmer, 500 serier

Du bÞr definitivt ta en kikk pÄ hva Prime Video har Ä by pÄ. Her finner du nemlig nesten 4500 tv-serier og filmer Ä velge blant! Det er jo egentlig altfor mange, sÄ for Ä gjÞre det enklere har vi noen gode tips Ä dele med deg: Den helt ferske 'Without Remorse' pluss noen serier og filmer du vil like hvis du liker den:

Slik fÄr du tilgang

Tom Clancy's Without Remorse

Michael B. Jordan er en fantastisk skuespiller, og med en historie basert pĂ„ Tom Clancy sine skriverier, er ‘Without Remorse’ en garantert suksess. Jordan spiller i denne filmen John Clark, en Navy Seal-soldat som, etter at hans gravide kone blir drept, er ute etter hevn. Det betyr action, action og mer action. SĂ„ hvis du er i det humĂžret, er dette filmen du skal se i dag!

Tom Clancy's Jack Ryan - IMDb 8,1

Fra samme romaner som 'Without Remorse' sin John Clark beveger seg i kommer fortellingene om Jack Ryan, som har blitt en serie pÄ Prime. SÄ langt er det laget 16 episoder fordelt pÄ to sesonger. John Krasinski er utsÞkt i hovedrollen, her er det mye drama og nerve. Anbefales!

Sound of Metal– IMDb 7,8

Oscar-vinnende film og et fascinerende drama med interessante personkarakteristikker fra utsÞkte skuespillere. Riz Ahmed er glimrende i hovedrollen som Ruben, en metal-trommis som mister hÞrselen og mÄ lÊre seg Ä hÄndtere sin nye livssituasjon.

Invincible - IMDb 8,8

Årets beste nye serie? Som Filmpolitiet anmelder: "Animasjonsserien «Invincible», basert pĂ„ Robert Kirkmans tegneserie med samme navn, er en ren fryd Ă„ se. Serien kombinerer menneskelig drama, tenĂ„ringsangst og ultravold pĂ„ en overraskende mĂ„te, og det er skikkelig, skikkelig gĂžy Ă„ bli overraska."

The Boys - IMDb 8,7

Denne fantastiske serien kom med et smell og fanget hele verden. Gode skurker og onde superhelter - denne serien er helt unik! Den ligner ikke pĂ„ noe du har sett fĂžr – og AKKURAT derfor elsker vi den. Spennende, intens, rĂ„, men definitivt ikke noe for sarte sjeler.

2021web-stortbilde-remorse

Tom Clancy's Without Remorse

Michael B. Jordan er en fantastisk skuespiller, og med en historie basert pĂ„ Tom Clancy sine skriverier, er ‘Without Remorse’ en garantert suksess. Jordan spiller i denne filmen John Clark, en Navy Seal-soldat som, etter at hans gravide kone blir drept, er ute etter hevn. Det betyr action, action og mer action. SĂ„ hvis du er i det humĂžret, er dette filmen du skal se i dag!

2021web-stortbilde-jackryan

Tom Clancy's Jack Ryan - IMDb 8,1

Fra samme romaner som 'Without Remorse' sin John Clark beveger seg i kommer fortellingene om Jack Ryan, som har blitt en serie pÄ Prime. SÄ langt er det laget 16 episoder fordelt pÄ to sesonger. John Krasinski er utsÞkt i hovedrollen, her er det mye drama og nerve. Anbefales!

2021web-stortbilde-soundofmetal

Sound of Metal– IMDb 7,8

Oscar-vinnende film og et fascinerende drama med interessante personkarakteristikker fra utsÞkte skuespillere. Riz Ahmed er glimrende i hovedrollen som Ruben, en metal-trommis som mister hÞrselen og mÄ lÊre seg Ä hÄndtere sin nye livssituasjon.

2021web-stortbilde-invicible

Invincible - IMDb 8,8

Årets beste nye serie? Som Filmpolitiet anmelder: "Animasjonsserien «Invincible», basert pĂ„ Robert Kirkmans tegneserie med samme navn, er en ren fryd Ă„ se. Serien kombinerer menneskelig drama, tenĂ„ringsangst og ultravold pĂ„ en overraskende mĂ„te, og det er skikkelig, skikkelig gĂžy Ă„ bli overraska."

2021web-stortbilde-boyss2

The Boys - IMDb 8,7

Denne fantastiske serien kom med et smell og fanget hele verden. Gode skurker og onde superhelter - denne serien er helt unik! Den ligner ikke pĂ„ noe du har sett fĂžr – og AKKURAT derfor elsker vi den. Spennende, intens, rĂ„, men definitivt ikke noe for sarte sjeler.

Om Amazon Prime Video

  • StrĂžmmetjeneste full av kvalitetsinnhold, tilgjengelig under 'StrĂžmmetjenester' pĂ„ Altibox-dekoderen
  • Ved fĂžrste innlogging rutes du videre fra dekoder, og registrerer deg som kunde hos Amazon

Slik fÄr du tilgang

Dette er nyttig Ă„ vite: