Hopp til hovedinnholdet

Netflix + Altibox = 💯

Vi forstår at Netflix står på ønskelista til mange av dere. Nå innfrir vi ønsket, og det med en helt ny vri i norsk sammenheng.

19. oktober 2021

Ulike fjernkontroller og fram og tilbake mellom bokser, menyer og strømmetjenester; DET er vel noe som står på de færrestes ønskelister. Kan vi ikke bare gjøre det enkelt for dere med all underholdning på samme sted?

Netflix i boks

Jo, det kan vi vel! Har du vår nyeste tv-dekoder, Altibox TV Modell A, kan du nå logge på Netflix via tv-dekoderen din. Men: du får ikke bare tilgang til å logge på med Netflix-abonnementet ditt – for første gang i Norge, får du mulighet til å velge det inn med poengene dine! Det betyr at underholdningen din kan være samlet i én portal og boks, om du vil, og at den ikke trenger å koste noe ekstra.

Velg den underholdningen DU ønsker

Mange begynner å bli vel bevandret i poengsystemet, men i tilfelle du ikke er det:
Med tv-abonnementet ditt følger en pott poeng. På Mine sider på altibox.no kan du sjonglere poengene dine etter hva du ønsker deg. En rekke kanaler kan velges for 1 og 2 poeng, i tillegg til at du kan velge ut og inn strømmetjenester som Netflix, Viaplay eller sportspakker, for å nevne noen.

På denne måten kan du samle all underholdningen din på samme sted. Noen av strømmetjenestene har 30 dagers bindingstid, men om du ønsker mer innhold samtidig og slippe å velge ut og inn, kan du enkelt kjøpe ekstra poeng her.

Hva er haken?

Du tenker kanskje at dette er for godt til å være sant? Og ja, det er en hake. Netflix er nemlig kun mulig med Altibox TV Modell A, vår nyeste tv-dekoder som ble lansert i sommer. Vi skulle ønske alle kunne få, men løsningen krever Android TV, som den nyeste tv-dekoderen er basert på. Det er derfor du trenger denne.

MERK! Du trenger IKKE å bytte ut tv-en, det er dekoder-boksen som må være Modell A.
Ofte stilte spørsmål om den nye tv- og strømmeboksen.
Logg inn på Mine sider og bestill

Altibox TV Modell A har for øvrig tatt med seg alt det beste fra forrige tv-løsning i tillegg, OG den kan kombineres med forrige dekoder, så vi anbefaler å sjekke den ut.

Har du spørsmål om Netflix hos Altibox, finner du forhåpentligvis svar på dem her.

Få all underholdning
på samme sted!

I tillegg til kanaler, kan du velge inn følgende strømmetjenester og kanalpakker med poeng hos Altibox:

Netflix 
Viaplay Film og Serier
HBO Nordic
TV 2 Play Film og Serier
FilmFavoritter
Toonix & Cartoon Network
TNT
Nordisk Film+
V sport
Eurosport
TV 2 Sport 1 og 2