Hopp til hovedinnholdet

12 år på rad, med Norges mest fornøyde kunder 🥇

Gøy med gull de første 11 årene, men det var det 12. året som virkelig gjaldt. Takk for tilliten, spesielt i år!

26. oktober 2021

Det siste året har krevd ekstra mye av oss alle - med hjemmekontor, hjemmeskole og lite fritid utenfor husets fire vegger. Det betyr derfor ekstra mye at Altibox-partnerskapet for 12. år på rad har de mest fornøyde kundene i bransjen, både for privat- og bedriftsmarkedet, ifølge Epsi Rating Norges årlige kundetilfredshetsanalyse. Les mer om Epsi her.

- Fjoråret førte til en plutselig økning i bruk av internett og konsum av underholdning. Når kundene stiller høyere krav til tv og internett, er det ekstra gledelig at vi igjen ender opp med de mest fornøyde kundene, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox.

Økning fra i fjor

Altibox får en kundetilfredshet på 70,6 i kategorien bredbånd for privatmarkedet, et hestehode foran bransjegjennomsnittet på 62,5. Scoren er en markant økning på nesten to prosentpoeng for Altibox, mens den generelle bransjescoren har gått litt ned.

I kategorien tv-distribusjon har dere også gitt oss en score på over 70 - også dette opp nesten to prosentpoeng fra i fjor. Bransjegjennomsnittet her er på 61,3 prosent.

Dette motiverer oss skikkelig, og vi skal jobbe hardt det neste året for å forbedre oss enda mer!

- Vi tror at våre partneres langsiktige arbeid med å bygge ut solid fibernett med høy kapasitet er en del av forklaringen på resultatet. Nettet vårt tålte pandemien godt, og det tror vi kundene satte pris på, sier Osmundsen.

Netflix i boks 

I tillegg til godt og stabilt nett, fortsetter vi å fylle på med innhold du kan velge med poeng. Som første tv-leverandør i Norge, kan du nå velge Netflix inn i tv-pakken, dersom du har vår nyeste dekoder, Modell A. Det kan du lese mer om her. 

- Mange av kundene våre synes at det er praktisk å ha tilgang til et digert underholdningsunivers på ett sted. Hos oss har man valgfrihet til å se innholdet man har mest lyst til å se, på det tidspunktet en selv ønsker, sier produktsjef i Altibox, Thor Odin Solsem.

Her finner du en oversikt over annet innhold du kan velge med tv-pakken fra Altibox.

Vil du ha Altibox?

Få full frihet og magisk underholdning med strømmetjenester, film og valgfrie kanaler – kombinert med superraskt og stabilt nett.