Hopp til hovedinnholdet

Altibox Bedrift har Norges mest fornøyde bredbåndskunder

I syv strake år har Altibox Bedrift kunnet feire å ha Norges mest fornøyde bredbåndskunder. Tallenes tale er klar: Også i 2021 topper Altibox Bedrift statistikken på kundetilfredshet i bedriftsmarkedet!

1. november 2021

Sjekk om din bedrift kan få Altibox

Da resultatene fra årets EPSI-undersøkelse endelig ble klare brøt jubelen løs i lokalene til Altibox Bedrift.

- Det er veldig kjekt å se at bedriftene som velger oss er tilfredse med produktet vi tilbyr. Det jobbes hardt hver eneste dag for å levere et kjerneprodukt av beste sort, som sikrer en lynrask, stabil og sikker internettopplevelse. I tillegg ser vi at kundene setter pris på tilleggstjenestene vi tilbyr, sier Dag Magne Søyland, direktør i Altibox Bedrift.

Les mer om hva Altibox kan tilby bedrifter

Tror lokal tilstedeværelse er viktig

Altibox består av et partnerskap av lokale leverandører som strekker seg over hele landet. Søyland fremhever dette som en del av suksessoppskriften:

- Vi er tett på rundt om i hele landet, med et nettverk av lokale leverandører, som har daglig oppfølging med hundrevis av bedriftskunder. Vi er lett tilgjengelige med kundeservice 24/7. På den måten sikrer vi at bedriftskundene til enhver tid har det de trenger i arbeidshverdagen, sier Søyland.

Dobbeltseier på privatmarkedet

I tillegg til høyest score blant bedriftskundene, kunne Altibox-partnerskapet takke privatkundene for å gi de førsteplassen innen både bredbånd- og tv-kategoriene.

- Altibox viser nok en gang at de tilbyr en bredbånd- og tv-løsning som er bedre enn hva konkurrentene tilbyr, sier Fredrik Høst, daglig leder i EPSI Rating Norge.

Om EPSI-kåringen

Datainnsamlingen ble gjennomført per telefon i perioden 12/08 til 19/10 2021 av Norstat Norge AS. I bedriftssegmentet er det gjennomført 1013 intervjuer med bedrifter med én ansatt eller flere. Spørreskjemaene inneholder ca 70 spørsmål, og flertallet av spørsmålene besvares på en skala fra 1-10 der 1 er dårligst og 10 er best.

Blant de målte aktørene i bedriftsmarkedet er det Altibox-partnerskapet som har de mest tilfredse kundene, og leverer ifølge kundene et stabilt og godt bredbånd.

EPSI, kundetilfredshet bredbånd bedriftsmarkedet 2021: 

  1. Altibox: 72,2
  2. Telia: 69,5
  3. Telenor: 66,6
  4. GlobalConnect: 62,3

 Øvrige leverandører: 69,5

 Bransjesnitt: 67,2