Hopp til hovedinnholdet

Nye, spennende Viaplay-pakker

Viaplay tilbyr et stort utvalg av sport, serier og film. Vi har en stor gladnyhet: Nå kan du få enda mer innhold fra dem med din Altibox TV!

11. juli 2022

Vår nye avtale med Viaplay Group betyr at du kan kose deg med mange av kanalene og strømmetjenestene du er vant til, som TV3, TV6, V sport og Viaplay Film & Serier. Avtalen betyr også at vi har lansert enda flere pakker for deg som liker sport, film og serier! Ønsker du å se Premier League som starter i august, kan du kjøpe tilgang til kanalpakken V premium eller strømmetjenesten Viaplay Total. Begge pakkene inneholder sportssendinger, som store europeiske fotballigaer, golf Majors, Formel 1, tennis, håndball og vintersport, i tillegg til underholdning fra Viaplay Film & Serier og nyhetssendinger.

Nye Viaplay-pakker med Premier League

sirkel-premium
V premium

Se sport uten forsinkelser med kanalpakken V premium. Du får fem Premier League-kanaler, alle kanalene fra V sport-pakken og V sport ultra HD. Strømmetjenesten Viaplay Film & Serier er også inkludert. Ta med all sport og underholdning utenfor hjemmet, med unntak av Premier League-kanalene.

Kjøp for 599,- pr. md.

sirkel-viaplay
Viaplay Total

Med strømmetjenesten Viaplay Total kan du se Premier League-kampene hvor du vil, innenfor EU. Du får akkurat det samme innholdet som i V premium, men alt er samlet i Viaplay-appen, som ligger klar på dekoderen. Med både V premium og Viaplay Total kan du se sport opptil 48 timer etter sending.

Kjøp for 649,- pr. md.

For deg som digger sport og serier

sirkel-viaplay
Viaplay Medium

Strømmetjeneste med all sport fra Viaplay - med unntak av Premier League-kamper. Her ser du Formel 1, UEFA Europa/Conference League, FA Cup, golf, håndball, vintersport og mye mer. Du får også tilgang til alt fra Viaplay Film & Serier + nyhetssendinger.

Kjøp for 349,- pr. md.

sirkel-viaplay
Viaplay Film & Serier

Med Viaplay Film & Serier får du et stort utvalg av serier, Viaplay Originals, det beste innholdet for barn og nye storfilmer. Tidligere har tjenesten kun vært tilgjengelig for 50 poeng hos oss, men nå er den også tilgjengelig for kjøp.

Kjøp for 139,- pr. md.

Velg inn sport og underholdning for poeng

sirkel-sport
V sport

Du kan fortsatt velge inn V sport for poeng og få ti lineære kanaler dedikert til sport, som Formel 1, FA Cup, golf, håndball, tennis, vintersport - og mye mer.

Velg inn V sport her

sirkel-viaplay
Viaplay Film & Serier

Med Viaplay Film & Serier får du et stort utvalg av serier, Viaplay Originals, det beste innholdet for barn og nye storfilmer.

Velg inn Viaplay Film & Serier her

Vil du vite mer om de nye pakkene, kan du sjekke ut spørsmål og svar-siden.