Hopp til hovedinnholdet

Velkommen tilbake til fantasiens verden 🐉

BĂ„de ‘House of the Dragon’ og ‘Ringenes herre: Maktens ringer’ kommer i lĂžpet av de neste ukene til en tv-skjerm nĂŠr deg! Mange av oss har de siste tjue Ă„rene tilbragt veldig mye tid i Westeros og Middle Earth, og gleder oss til Ă„ vende tilbake.

15. august 2022

Fra fĂžrste note i ‘Ringens brorskap’ til siste sesong av ‘Game of Thrones’: Hvis du er glad i eventyr, action, intriger, kampen for det gode, vakre landskap, dyp hĂ„plĂžshet, fantastiske karakterer, vidunderlig musikk og fĂžrsteklasses historier, har du forelsket deg i disse episke verkene.

Store forventninger

Jeg tenker tilbake pĂ„ da jeg satt i kinosalen etter ‘To tĂ„rn’, og gledet meg sĂ„ mye til ‘Atter en konge’ at jeg ikke kunne gjĂžre annet enn Ă„ se ‘To tĂ„rn’ Ă©n gang til.

Hvordan jeg stod opp klokken 04:00 natt til mandag og oppdaterte HBO Nordic til den nyeste episoden av ‘Game of Thrones’ endelig var klar til Ă„ nytes.

De to seriene som nÄ kommer til HBO Max og Prime Video lover mer av det samme. Budsjettene er massive, forventningene store, trailerne lovende, og potensialet for at vi snart fÄr to nye favorittserier er definitivt til stede.

GjĂžr deg klar!

Velg inn HBO Max for 40 poeng pÄ Mine sider her, og lÊr hvordan du bestiller Prime Video her

Rebound med hÄp

Ingen kjĂŠrlighetsforhold er perfekte, og ‘Hobbiten’-filmene og avslutningen av ‘Game of Thrones’-serien har kanskje lagt en liten demper pĂ„ minner fra Midgard og Westeros.

Men jeg kan love deg at bĂ„de ‘House of the Dragon’, som kommer til HBO Max mandag 22. august, og ‘Ringenes herre: Maktens ringer’, som kommer til Prime Video fredag 2. september, skal gis minst Ă©n sjanse til Ă„ vinne mitt hjerte, lik deres forgjengere gjorde det.

Anbefaler pÄ det sterkeste at du ogsÄ tar en titt nÄr seriene kommer! Skal du?

House of the Dragon - HBO Max

200 Ă„r fĂžr hendelsene i Game of Thrones, regjeres Westeros av den mektige Targaryen-familien, mye takket vĂŠre de fryktinngytende dragene under deres kontroll.

FĂžrste episode kommer mandag 22. august.

Maktens ringer - Prime Video

Handlingen er satt til noen tusen Ă„r fĂžr hendelsene i Ringenes Herre-filmene, hvor vi blant annet fĂžlger beboerne i NĂșmenor – som er halvt menneske og halvt alv.

FĂžrste episode kommer fredag 2. september.