Hopp til hovedinnholdet

Premier League, Formel 1, mye mer sport + Viaplay Film & Serier

Viaplay tilbyr en hel haug med god underholdning for deg som liker sport, serier eller film. Hos oss kan du velge mellom flere av deres strømmetjenester og kanalpakker. Les om alle mulighetene du har her! 👇

22. september 2022
sirkel-premium

Se Premier League med V premium

For en herlig start det har vært på Premier League for våre norske helter! Med V premium får du fem kanaler dedikert til Premier League, hvor du selvsagt kan se alle resterende PL-kamper. I pakken får du også alle kanalene fra V sport-pakken inkludert, samt V sport ultra HD, som sender Formel 1, europeisk håndball og fotball, tennis, golf, og mye mer. Og liker du serier, kan du glede deg over strømmetjenesten Viaplay Film & Serier, som også følger med. TV3+ er en åpen kanal som også viser mye serie- og sportsinnhold fra Viaplay.

NB! Viaplay har økt prisene på noen av produktene med virkning fra 1. mars. Les mer her.

Nigel Roddis/AFP/Ritzau Scanpix
Nigel Roddis/AFP/Ritzau Scanpix
© 2022 Viaplay Group
© 2022 Viaplay Group
Andrej Isakovic/AFP/Ritzau Scanpix
Andrej Isakovic/AFP/Ritzau Scanpix

For deg som digger sport og serier

sirkel-viaplay
Viaplay Medium

Strømmetjeneste med all sport fra Viaplay - med unntak av Premier League-kamper. Her ser du Formel 1, UEFA Europa/Conference League, FA Cup, golf, håndball, vintersport og mye mer. Du får også tilgang til alt fra Viaplay Film & Serier.

Kjøp for 349,- pr. md.

sirkel-viaplay
Viaplay Film & Serier

Med Viaplay Film & Serier får du et stort utvalg av serier, pluss Viaplay Originals, samt det beste innholdet for barn OG nye storfilmer. Tidligere har tjenesten kun vært tilgjengelig for poeng hos oss, men nå er den også tilgjengelig for kjøp.

Kjøp for 139,- pr. md.

Velg inn sport og underholdning for poeng

sirkel-sport
V sport

Du kan velge inn V sport for 40 poeng og få ti lineære kanaler dedikert til sport, som Formel 1, FA Cup, golf, håndball, tennis, vintersport - og mye mer.

Velg inn V sport her

sirkel-viaplay
Viaplay Film & Serier

Med Viaplay Film & Serier får du et stort utvalg av serier, pluss Viaplay Originals, det beste innholdet for barn OG nye storfilmer. Alt for kun 50 poeng.

Velg inn Viaplay Film & Serier her

Pakker med Premier League

sirkel-viaplay
Viaplay Total

Med strømmetjenesten Viaplay Total kan du se Premier League-kampene hvor du vil, innenfor EU. Du får akkurat det samme innholdet som i V premium, men alt er samlet i Viaplay-appen, som ligger klar på dekoderen. På både V premium og Viaplay Total kan du se sport opptil 48 timer etter sending.

Kjøp for 649,- pr. md.

sirkel-premium
V premium

Se sport uten forsinkelser med kanalpakken V premium. Du får fem Premier League-kanaler, alle kanalene fra V sport-pakken og V sport ultra HD. Strømmetjenesten Viaplay Film & Serier er også inkludert. Ta all sport og underholdning med deg på hytta eller på reise, med unntak av Premier League-kanalene.

Kjøp for 599,- pr. md.

Vil du vite mer om hvordan du får tilgang til Premier League, kan du sjekke ut spørsmål og svar-siden.