Hopp til hovedinnholdet

Bli med til verdens ende med Godt Norsk

Vil du bli med på en eventyrlig reise til 'verdens ende'? I Godt Norsk-strømmetjenesten finner du dokumentarserien 'Wavy - Reisen til verdens ende' hvor frikjøreren Nikolai Schirmer tar deg med på en heftig reise i Svalbards røffe fjell.

22. november 2022

Alt innholdet i Godt Norsk-tjenesten kan du som er kunde logge inn og se kostnadsfritt.

Nikolai Schirmer en av våre mest kjente frikjørere og kaster seg ut fra stupbratte fjell verden over. I dokumentarserien 'Wavy - Reisen til verdens ende' får du bli med på en eventyrlig reise og spesielt ned de stupbratte fjellsidene (i alle fall gjennom skjermen...).

Serien består av fire episoder og alle ligger tilgjengelig i Godt Norsk-strømmetjenesten.

Kos deg!

'Godt Norsk'

  • Kostnadsfri strømmetjeneste
  • Underholdning for alle aldre
  • Nordiske filmer dokumentarer og serier
  • Se på flere skjermer

Sjekk teaseren under og gyv løs på hele serien etterpå: 👇