Hopp til hovedinnholdet

Se 'Fucking Åmål' for kr 0,-

I hele desember spanderer vi en av de beste svenske filmene, og kanskje den beste ungdomsfilmen, noensinne - på alle med Altibox TV! Sett av en kveld til å ta turen til "fucking jävla kuk-Åmål".

1. desember 2022

"Artikkelen er over 23 år gammel", står det i VG-saken om denne filmen. Det står også, og dette er grunnen til at vi nå skal ha den som Månedens film i desember:

Fucking Åmål har blitt kalt den beste filmen laget i Sverige noensinne.

Og i hele desember kan du altså når som helst, og gjentatte ganger hvis du vil, ta turen inn i filmkiosken på din Altibox TV, i Altibox-appen eller på nett-tv, og kose deg med leiefilmen ‘Fucking Åmål'.

Verden har heldigvis gått fremover på 23 år, men fremdeles er det dessverre vanskelig å være lesbisk og homofil - spesielt som ung. Denne filmen hjalp med å normalisere forhold mellom likekjønnede for en hel generasjon (og gjorde sjokolademelk-dater til en ting). Og ikke minst - det er en GOD film.

Så enten du har sett den før, eller aldri har sett den - benytt sjansen nå som du kan se den kostnadsfritt i filmkiosken vår. Og hvis du har eller kjenner en ung person: Sørg for at denne skatten blir delt med de oppvoksende generasjoner. De fortjener å bli kjent med Agnes, Elin, Jessica, Markus, Johan og de andre ungdommene og voksne i "fucking jävla kuk-Åmål".

PS: Dette er ikke den eneste filmen vi spanderer i desember. Klikk på linken under for å se hva mer du får. God jul!