Hopp til hovedinnholdet

Vi spanderer 'Black Site'

I hele mars spanderer vi 'Black Site' på alle med Altibox TV. En actionfilm med noen solide navn på rollelisten.

14. mars 2023

'Black Site' er en actionfilm fra 2022 med glimrende Michelle Monaghan i hovedrollen som Abigail "Abby" Trent, CIA-offiser og nestkommanderende ved Citadel, et hemmelig underjordisk fengsel der de verste kriminelle i verden blir plassert.

En briljant, beryktet og svært viktig fange kalt Hatchet, spilt av den ekstremt undervurderte skuespilleren Jason Clarke, rømmer, og begynner å ta livet av andre CIA-offiserer. Da må Trent sammen med eks-militære Raymond Miller, spilt av Jai Courtney, fange Hatchet før han kan gjøre sine dødelige, vidtrekkende planer til virkelighet.

Dette er en actionfilm som byr på mye slåssing, mye sprenging, mye skyting, og ikke så mye mer. Hvis du er i humør for en pur actionfilm, ta en titt på 'Black Site', som du finner kostnadsfritt i filmkiosken vår.

PS: Skulle du ikke være i humør for en enkel actionfilm, finner du masse annen god underholdning også i filmkiosken vår.