Hopp til hovedinnholdet

Husker du poengene dine?

Alle med Altibox TV har en pott med poeng som brukes til å velge strømmetjenester og kanaler. Bytt kanaler og strømmetjenester når det passer deg med disse.

19. april 2023

Poenget med at du kan bytte strømmetjenester som Viaplay, HBO Max og TV 2 Play inn og ut av din tv-pakke har du kanskje tatt allerede? Visste du at du kan gjøre det samme med 'vanlige' tv-kanaler også? Hos oss kan du velge mellom over 50 kanaler som du kan se akkurat når det passer deg.

Nyhets- og livsstilskanaler i ukedagene og bytte til sports- og barnekanaler i helgene? Ingen problemer! Endringene gjøres enkelt på Mine sider, hvor du selvfølgelig også kan kombinere kanaler med strømmetjenester.

Her er noen av kanalene du kan kose deg med:

Liker du deg best på kjøkkenet eller i stua?

Enten du er mesterkokken i familien, eller den som styrer innredningen i hus og heim, så har vi kanaler å by på til deg. Kryss av for 'Matkanalen' før du klikker 'Lagre' inne på Mine sider, og legg gjerne til 'Heim' dersom du er klar for innredning og boligflipping en rolig onsdagskveld.

livsstil_

Litt nyheter, eller mye nyheter?

Selv om du helst vil kose deg med smakfull underholdning er det ingen dum idé å holde seg oppdatert på dagens nyheter. Flaggskipet 'Dagsrevyen' på NRK 1 og nyhetene kl. 21.00 på TV 2 Direkte ligger som faste kanaler, i tillegg til TV 2 Nyheter, men vi har også nyhetskanaler fra nær og fjern å by på.

CNN som er verdens største nyhetsformidler er tilgjengelig for 1 poeng, og det samme er britiske BBC News og Sky News. Disse er kun tre av mange nyhetskanaler du kan velge mellom. Sjekk utvalget under:

w-nyheter

Har du fått din daglige dose med harde nyheter, og føler deg litt mer eventyrlysten?

I kanaloversikten kjenner du kanskje igjen mange av de store kanalene som har levert naturprogrammer i verdensklasse i flere tiår. Sammen med 'National Geographics' finner du blant annet 'Nat Geo Wild', og vi anbefaler deg også å sette av litt kvalitetstid med 'Viasat Nature' og 'Animal Planet'.

w-natur

Vil du sikre deg bonuspoeng hos de minste?

Dersom barna (eller ofte voksne...) trenger et pust i bakken, kan det velges inn sju forskjellige barnekanaler. To Disney-kanaler, Boomerang, samt tre varianter fra Nickelodeon er noen av kanalene som ligger klare til å velges på Mine Sider.

Vi ser ikke bort fra at det er barna som har førsteretten på tv'en i huset, og da må du ikke glemme at du har tilgang til alle kanalene du velger i Altibox-appen som selvfølgelig kan brukes på nettbrettet samtidig.

w-barn

Den gang da - Hver dag nå?

Har du planer om å preppe deg foran quiz-konkurranser, eller er nysgjerrig på hva som har rørt seg i verden opp gjennom årene? Viasat History og The History Channel som ligger tilgjengelig for to poeng hver er blant høydepunktene innenfor kategorien 'historiekanaler'.

Her har du noen av kanalene du får historier fra svunne tider fortalt på spennende og inspirerende måter:

w-historie

Lysten på litt musikk, eller strengt tatt mye musikk?

På Mine sider finner du syv forskjellige MTV-kanaler. Her har du kanaler dedikert til forskjellige tiår og sjangre i tillegg til, selvfølgelig, den legendariske hovedkanalen. Velg og vrak alt etter hvilken stemning du er på jakt etter.

PS! MTV er ikke bare musikk. Her finner du også forskjellige reality-serier for deg som vil ha et avbrekk fra musikken.

w-musikk