Hopp til hovedinnholdet

Vi spanderer 'Good Luck to You, Leo Grande'

I hele mai spanderer vi denne herlige filmen på alle med Altibox TV. En engasjerende og romantisk film, med herlige Emma Thompson i storform i hovedrollen!

11. mai 2023

Nancy har nylig blitt enke. Ektemannen Robert var både snill og omsorgsfull, men på soverommet var det aldri hun som ble tilfredsstilt. Nå har hun en plan.

På et anonymt hotellrom utenfor byen hilser Nancy nervøst på eskorten Leo. Han ser like bra ut som bildene på nettet lovet, men det Nancy ikke kunne forutse er at samtalene de har er vel så stimulerende som den kroppslige nærkontakten.

Leo har et syn på alt, og selv om han kanskje ikke alltid forteller sannheten, finner Nancy ut at hun liker ham. Og han liker henne. Med økende seksuell selvtillit begynner Nancy å slappe av. I løpet av tre stevnemøter endres dynamikken og maskene de begge bærer begynner sakte å forsvinne. Kan dette bli et "ekte" forhold?

Jeg trodde aldri jeg skulle bli rørt til tårer av en sexhandel, men her er vi altså

Det skriver NRK Filmpolitiet i sin terningkast 5-anmeldelse, og fortsetter: "Oppriktig morsomme scener og gjennomgående underholdende dialog mellom de to hovedpersonene legger grunnlaget for en medrivende filmopplevelse."

Så benytt sjansen nå som du kan se 'Good Luck to You, Leo Grande' kostnadsfritt i filmkiosken vår.