Hopp til hovedinnholdet

Vi ler høyt - og unner deg det samme. Sjekk disse komediene! 😁

Humor! Verdens vanskeligste sjanger å anbefale. Men ok, vi prøver: Disse tipsene er for deg som ler høyt av egne vitser, av klønete situasjoner og poenger satt på spissen.

23. mai 2023

Visste du at humor kan bidra til å redusere stress, fremme avslapning, og til og med styrke immunforsvaret ditt? Da tenker vi at det bare å legge beina på bordet med god samvittighet, og rett og slett sette av litt tid til helsebringende arbeid.

Alle serietipsene finner du i strømmetjenester som kan du kan velge med de inkluderte poengene i Altibox-abonnementet ditt:

Her kan du velge inn (og ut) strømmetjenester ›

Usikker på hvordan du velger? Slik bruker du poengene dine ›

 

Her er tipsene som får oss til å le – vi håper at du ler også!

SERIE

Breeders - IMDb 7,5

Til deg som savner mute-knappen på ungene.

Har du småbarn i hus? Som du elsker høyere enn høyest, men samtidig gjerne skulle hatt en pause-knapp på? Da vil du definitivt kjenne deg igjen i denne! Møt Ally og Paul, nybakte småbarnsforeldre, som blir kjent med nye sider av seg selv og hverandre gjennom utfordringene som oppstår i foreldrerollen.

SERIE

The Office (UK) - IMDb 8,5

Tidløs kontor-humor!

Ricky Gervais gjennombrudd om en dypt grenseoverskridende sjef og en flokk altfor passive medarbeidere byr på utfordrende humor. Det er rørende karakterer, politisk ukorrekt, og magisk skuespill. En serie for deg som ler høyt av kleine situasjoner, som kan kjenne deg igjen i kontorhverdagen, og som humrer litt ekstra når situasjoner blir satt på spissen.

SERIE

Derry Girls - IMDb 8,5

Den mest undervurderte serien på Netflix?

Mørk humor, sterke karakterer, en perfekt miks av komedie og drama, med Nord-Irlands politiske konflikt på 90-tallet som bakteppe. Tre sesonger pur kvalitet – hvor tenåringsgjengen har fengslet seerne med modige, nervøse, hysteriske, flaue og ærlige situasjoner. I virkeligheten er de blitt så populære at de er blitt malt i gigaformat på en husvegg i byen som seriens navn stammer fra.

NB: Du må ha vår nyeste tv- og strømmeboks, Modell A, for å velge inn Netflix.

FILM

I Kina spiser de hund - IMDb 7,3

Dansk humor på sitt beste!

'Umiddelbar klassiker,' skriver Filmfront – og triller terningkast seks. For deg som jakter humor i filmformat, er dette en definitiv anbefaling. Politisk ukorrekt om bankmannen Arvid, som oppnår heltestatus når han avverger et bankran, men med et privatliv i utforbakke. Mørk og uforutsigbar humor, med fantastisk avslutning.

SERIE

Best før - IMDb 7,7

Pinlig komikk med Linn Skåber i førersetet.

Lena mister jobben og mannen på 40-årsdagen. Når et nytt liv skal stables på beina, havner hun i rasende festlige, kleine og flaue situasjoner, som må takles på strak arm.

SERIE

Hjerte til hjerte - IMDb 8,1

Linn Skåber i sitt ess.

Tidløs humorserie, fra 16 år tilbake – men som fortsatt får oss til å le høyt. Linn Skåber i rollen som en ‘overdreven og ufyselig’ versjon av seg selv havner stadig i ubehagelige situasjoner når hun vil samle sterke historier fra noen av landets mest profilerte kjendiser til en bok hun vil skrive. Dette er pinlige scener og ‘pute-tv’ – befriende og hysterisk!

SERIE

Working Moms - IMDb 7,8

Mammalivets utfordringer...

Det begynner med at fire mødre skal tilbake på jobb etter mammaperm. Denne humorperla har truffet en nerve – for hele syv sesonger er viet til mødrene, som gjør sitt beste for å balansere jobb- og småbarnsliv, med alle de utfordringene, forventningene og hverdagsfrustrasjonene det innebærer. Vi elsker det!

NB: Du må ha vår nyeste tv- og strømmeboks, Modell A, for å velge inn Netflix.

SERIE

After Life - IMDb 8,4

Hvis du liker 'The Office (UK)'.

Ricky Gervais spiller en usympatisk enkemann i en sort og sår dramakomedie. Vi blir med til en britisk småby hvor journalisten og hundeeieren Tony er deprimert. Han har mista kona til kreft, har vurdert å ta sitt eget liv, men heller landet på å bruke tiden sin på å si og gjøre eksakt som han vil, uten å bry seg om konsekvensene.

NB: Du må ha vår nyeste tv- og strømmeboks, Modell A, for å velge inn Netflix.

2023web-stortbilde-breeders
SERIE

Breeders - IMDb 7,5

Til deg som savner mute-knappen på ungene.

Har du småbarn i hus? Som du elsker høyere enn høyest, men samtidig gjerne skulle hatt en pause-knapp på? Da vil du definitivt kjenne deg igjen i denne! Møt Ally og Paul, nybakte småbarnsforeldre, som blir kjent med nye sider av seg selv og hverandre gjennom utfordringene som oppstår i foreldrerollen.

2023web-stortbilde-office
SERIE

The Office (UK) - IMDb 8,5

Tidløs kontor-humor!

Ricky Gervais gjennombrudd om en dypt grenseoverskridende sjef og en flokk altfor passive medarbeidere byr på utfordrende humor. Det er rørende karakterer, politisk ukorrekt, og magisk skuespill. En serie for deg som ler høyt av kleine situasjoner, som kan kjenne deg igjen i kontorhverdagen, og som humrer litt ekstra når situasjoner blir satt på spissen.

2023web-stortbilde-derrygirls
SERIE

Derry Girls - IMDb 8,5

Den mest undervurderte serien på Netflix?

Mørk humor, sterke karakterer, en perfekt miks av komedie og drama, med Nord-Irlands politiske konflikt på 90-tallet som bakteppe. Tre sesonger pur kvalitet – hvor tenåringsgjengen har fengslet seerne med modige, nervøse, hysteriske, flaue, og ærlige situasjoner. I virkeligheten er blitt så populære at de er blitt malt i gigaformat på en husvegg i byen som seriens navn stammer fra.

NB: Du må ha vår nyeste tv- og strømmeboks, Modell A, for å velge inn Netflix.

2023web-stortbilde-ikinaspiserhund
FILM

I Kina spiser de hund - IMDb 7,3

Dansk humor på sitt beste!

'Umiddelbar klassiker,' skriver Filmfront – og triller terningkast seks. For deg som jakter humor i filmformat, er dette en definitiv anbefaling. Politisk ukorrekt om bankmannen Arvid, som oppnår helte-status når han avverger t bankran, men med et privatliv i utforbakke. Mørk og uforutsigbar humor, med fantastisk avslutning.

2023web-stortbilde-hjertetilhjerte
SERIE

Hjerte til hjerte - IMDb 8,1

Linn Skåber i sitt ess.

Tidløs humorserie, fra 16 år tilbake – men som fortsatt får oss til å le høyt. Linn Skåber i rollen som en ‘overdreven og ufyselig’ versjon av seg selv havner stadig i ubehagelige situasjoner når hun vil samle sterke historier fra noen av landets mest profilerte kjendiser til en bok hun vil skrive. Dette er pinlige scener og ‘pute-tv’ – befriende og hysterisk!

2023web-stortbilde-afterlife
SERIE

After Life - IMDb 8,4

Hvis du liker 'The Office (UK)'.

Ricky Gervais spiller en usympatisk enkemann i en sort og sår dramakomedie. Vi blir med til en britisk småby hvor journalisten og hundeeieren Tony er deprimert. Han har mista kona til kreft, har vurdert å ta sitt eget liv, men heller landet på å bruke tiden sin på å si og gjøre eksakt som han vil, uten å bry seg om konsekvensene.

NB: Du må ha vår nyeste tv- og strømmeboks, Modell A, for å velge inn Netflix.

2023web-stortbilde-betterbefore
SERIE

Best før - IMDb 7,7

Pinlig komikk med Linn Skåber i førersetet.

Lena mister jobben og mannen på 40-årsdagen. Når et nytt liv skal stables på beina havner hun i rasende festlige, kleine og flaue situasjoner, som må takles på strak arm.

2023web-stortbilde-workingmoms
SERIE

Working Moms - IMDb 7,8

Mammalivets utfordringer...

Det begynner med at fire mødre skal tilbake på jobb etter mammaperm. Denne humorperla har truffet en nerve – for hele syv sesonger er viet til mødrene, som gjør sitt beste for å balansere jobb- og småbarnsliv, med alle de utfordringene, forventningene og hverdagsfrustrasjonene det innebærer. Vi elsker det!

NB: Du må ha vår nyeste tv- og strømmeboks, Modell A, for å velge inn Netflix.