Hopp til hovedinnholdet

Sulten på god underholdning? 🤤👩‍🍳🍲😋

Hvor får du ubegripelige tragedier, gigantiske suksesser, store personligheter og endeløs dramatikk? På kjøkkenet, såklart! Alle elsker matprogrammer, og vi har noen gode tips til deg!

31. mai 2023

Kokkekonkurranser, tips til oppskrifter, eller dramaer med base rundt grytene - matprogrammer er særdeles underholdende. Man kan kjenne angsten i halsen når suffleen skal tas ut, gleden i hjertet når alt er perfekt, panikken når tiden nærmer seg ferdig og ingenting er klart, og skrekken når kokken merker at noe er gjort feil.

Det finnes utrolig mye god underholdning rundt kokkelering og mat, så vi har samlet noen få smakebiter som du kan begynne med.

Alle tipsene under er fra strømmetjenester som kan du kan velge med poengene som du har inkludert i Altibox-abonnementet ditt:

Her kan du velge inn (og ut) strømmetjenester ›

Usikker på hvordan du velger? Slik bruker du poengene dine ›

SERIE

From Scratch

En kunstner, spilt av fantastiske Zoe Saldana (som er en garantist for at dette er bra), forelsker seg i en kokk i Italia og legger ut på en skjellsettende livsreise full av kjærlighet, sorg, styrke, håp og mat – på tvers av kulinariske opplevelser, kulturer og kontinenter. Fantastisk og romantisk serie som du definitivt tar i én jafs.
SERIE REALITY 

Truls à la Hellstrøm

Hele Norges favorittpar fikk sin start i 2017 når tidenes norske kokk, Eyvind Hellstrøm, sa ja til å gjøre Truls Svendsen til en mester på kjøkkenet.

Sammen legger de ut på en kulinarisk dannelsesreise i inn- og utland, preget av godt humør og dårlig humor, spennende oppskrifter og vi får være med på mange fine opplevelser i de fem sesongene.

PS: Få også med deg «Truls á la Hellstrøms Bistro», der vi følger de to gjennom ti episoder når de åpner opp en pop-up bistro sammen!

SERIE REALITY

Zero Waste Chef

I dagens samfunn er det stort fokus på bærekraft og på å unngå unødvendig forbruk. I denne serien kan du bli med Diego García Vega på reise gjennom Europa, der han møter Michelin-kokker som lager mat under filosofien om null avfall.
Perfekt hvis du vil forstå litt mer om prosjekter som sikter på å endre matindustrien, og samtidig lære noen interessante oppskrifter!

The Great British Bake Off

Dette er årets tv-høydepunkt for veldig mange briter, og du kan nå se ni hele sesonger på TV 2 Play.

Bli med når 12 deltakere konkurrerer om å bli Storbritannias beste amatørbaker! Underveis får de utfordringer der bakekunnskapene deres virkelig settes på prøve.

I dette programmet får du servert både fantastiske kaker, smakfulle drama og god underholdning med mye hjerte.

FILM

Burnt

Adam Jones var kokkeverdenens store yndling. Alle de rosende omtalene gjør ham til en narsissistisk rusavhengig diva, og til slutt mister han alt. Vi får være med når han forsøker å bygge seg opp igjen, helt opp til toppen - tre Michelin-stjerner.

Denne filmen har en fantastisk rolleliste, med blant andre Daniel Brühl, Sienna Miller, Omar Sy, Riccardo Scamarcio, Alicia Vikander og hovedrolleinnehaver Bradley Cooper i storform som en eksepsjonell og komplisert kokkekarakter.

SERIE

Wine First

Denne finner du i Godt Norsk, strømmetjenesten som er inkludert hos alle med Altibox TV. I denne serien tar vi deg gjennom noen av verdens vakreste vinregioner. Der vertene våre - sommelier Liora Levi, Maya Samuelsson og matelsker Yolanda Ano - søker etter tre viner som gjenspeiler karakteren til hver region. I alle episodene utfordrer de en kjent lokal kokk til å lage tre retter som utfyller smaken og kvaliteten til hver av deres utvalgte viner.

2023web-stortbilde-fromscratch
SERIE

From Scratch

En kunstner, spilt av fantastiske Zoe Saldana (som er en garantist for at dette er bra), forelsker seg i en kokk i Italia og legger ut på en skjellsettende livsreise full av kjærlighet, sorg, styrke, håp og mat – på tvers av kulinariske opplevelser, kulturer og kontinenter. Fantastisk og romantisk serie som du definitivt tar i én jafs.
2023web-stortbilde-burnt
FILM

Burnt

Adam Jones var kokkeverdenens store yndling. Alle de rosende omtalene gjør ham til en narsissistisk rusavhengig diva, og til slutt mister han alt. Vi får være med når han forsøker å bygge seg opp igjen, helt opp til toppen - tre Michelin-stjerner.

Denne filmen har en fantastisk rolleliste, med blant andre Daniel Brühl, Sienna Miller, Omar Sy, Riccardo Scamarcio, Alicia Vikander og hovedrolleinnehaver Bradley Cooper i storform som en eksepsjonell og komplisert kokkekarakter.

2023web-stortbilde-zerowaste
SERIE REALITY

Zero Waste Chef

I dagens samfunn er det stort fokus på bærekraft og på å unngå unødvendig . I denne serien kan du bli med Diego García Vega på reise gjennom Europa, der han møter Michelin-kokker som lager mat under filosofien om null avfall.
Perfekt hvis du vil lære litt mer om prosjekter som sikter på å endre matindustrien, og samtidig lære noen interessante oppskrifter!

2023web-stortbilde-trulsala
SERIE REALITY 

Truls à la Hellstrøm

Hele Norges favorittpar fikk sin start i 2017 når tidenes norske kokk, Eyvind Hellstrøm, sa ja til å gjøre Truls Svendsen til en mester på kjøkkenet.

Sammen legger de ut på en kulinarisk dannelsesreise i inn- og utland, preget av godt humør og dårlig humor, spennende oppskrifter og vi får være med på mange fine opplevelser i de fem sesongene.

PS: Få også med deg «Truls á la Hellstrøms Bistro», der vi følger de to gjennom ti episoder når de åpner opp en pop-up bistro sammen!

2023web-stortbilde-greatbritish
SERIE REALITY

The Great British Bake Off

Dette er årets tv-høydepunkt for veldig mange briter, og du kan nå se ni hele sesonger på TV 2 Play.

Bli med når 12 deltakere konkurrerer om å bli Storbritannias beste amatørbaker! Underveis får de utfordringer der bakekunnskapene deres virkelig settes på prøve.

I dette programmet får du servert både fantastiske kaker, smakfulle drama og god underholdning med mye hjerte.

Wine First

Denne finner du i Godt Norsk, strømmetjenesten som er inkludert hos alle med Altibox TV. I denne serien tar vi deg gjennom noen av verdens vakreste vinregioner. Der vertene våre - sommelier Liora Levi, Maya Samuelsson og matelsker Yolanda Ano - søker etter tre viner som gjenspeiler karakteren til hver region. I alle episodene utfordrer de en kjent lokal kokk til å lage tre retter som utfyller smaken og kvaliteten til hver av deres utvalgte viner.