Hopp til hovedinnholdet

Dette skal vi se på i januar! 📺

Nytt år, nye muligheter, og ny underholdning på skjermen. Få ting er bedre enn en fersk serie, og den neste måneden har mye bra å by på. Hva av dette skal du se?

3. januar 2024

Det finnes tusenvis av serier å velge blant med ditt Altibox TV-abonnement, hundrevis av dem er veldig bra, og sannsynligheten er stor for at du kun har sett et fåtall av disse.

Likevel er det noe spesielt med noe helt splitter nytt og skinnende. Det frister mer å se en serie som er aktuell her og nå, enn en som kom for åtte år siden. Derfor er det vår glede å friste med noe av det som kommer i januar i strømmetjenestene vi tilbyr, som du står fritt til å velge inn og ut så mye du vil.

Usikker på hvordan du velger?  Slik bruker du poengene dine >

Og vi slenger med noe som går på gode gamle lineære kanaler også - og minner om at du i Altibox-appen kan du finne et program i tv-guiden og så sette på ‘Påminnelse’. Da får du et varsel på mobilen når det begynner! Perfekt hvis du er av typen som lett blir distrahert...

Last ned Altibox-appen her.

True Detective: Night Country

Antologiserien 'True Detective' har hatt en magisk førstesesong, en middels oppfølger, og et meget sterkt comeback i sesong 3. Vi har troen på at denne fjerde versjonen, Night Country, vil være nok en positiv tilvekst i serien. Historien virker engasjerende, lokasjonen - Ennis, Alaska - byr på interessante muligheter, og Jodie Foster i hovedrollen er garantert kvalitet. Verdt en titt!

Premiere mandag 15. januar

Farmen Kjendis

12 nye kjendiser er klare for å dra 100 år tilbake i tid. Den åttende sesongen av programmet ledes av eks-deltaker Dorthe Skappel, og byr på en interessant sammensetning av personligheter, blant annet Anne-Kat. Hærland, Cato Zahl Pedersen, Daniel Franck, Emilie «Voe» Nereng, Sander «Randulle» Dale og Emma Ellingsen. Dette blir moro!

Premiere tirsdag 9. januar

Furet Værbitt

Arne Hjeltnes leder dette programmet, som tar deg med til ulike deler av Nord-Norge og presenterer lokal kultur, mat og drikke. Her får du oppleve herlige råvarer og unike personligheter, samt spektakulær natur. Du ser den i strømmetjenesten Altibox X, inkludert i ditt Altibox TV-abonnement.

Premiere tirsdag 9. januar

Ylvis mot Ylvis - den store bandkrigen

'Ylvis mot Ylvis' er et nytt, humoristisk musikkprogram hvor Ylvis-brødrene leder hvert sitt kjendislag som skal kjempe mot hverandre i elleville musikalske konkurranser - der alt er improvisert. Blant kjendisgjestene som har blitt med på vanviddet finner vi navn som Jacob Schøyen, Nicolay Ramm, Henriette Steenstrup og Heidi Ruud Ellingsen.

Premiere tirsdag 16. januar

Paradise Hotel

I desember kunne Viaplay bekrefte at det originale 'Paradise Hotel'-konseptet snart er tilbake. ­­­Til glede for trofaste fans blir det comeback for både Triana Iglesias, Andreas 'Tix' Haukeland og andre velkjente 'Paradise Hotel'-legender. Det loves "romanser, intriger, humor og gnag - og ligging." Så hvis det frister, er det bare å sette av tid i tv-planen...

Premiere i januar

Griselda

Etter å ha flyktet fra Colombia med sine tre unge sønner og et kilo kokain, vokste Griselda Blanco til å bli sjef for et narkoimperium i Miami. Hun var kjent som «Den svarte enken», og kan ha stått bak over 200 drap i kampen om kokainhandelen i USA. Hovedpersonen i den nye serien fra «Narcos»-skaperne spilles av Sofia Vergara.

Premiere torsdag 25. januar

*Krever Modell A-dekoder

16 ukers helvete

Stian «Staysman» Torbjørnsen (41), Dennis Vareide (33) og Annette Walther-Numme (51), Anna-Lisa Kumoji (33), Christer Torjussen (53) og Siri Eftedal (57) er kjendisene som vinter og vår 2024 skal vise frem sine måneder med blodslit i sesong 3 av '16 ukers helvete' på TVNorge.

Premiere mandag 8. januar

Makta

Nå kommer del to av den mest kritikerroste og omdiskuterte norske serien på mange år. Det skal handle om da Gro Harlem Brundtland ble Norges første kvinnelige statsminister i 1981, en periode som ikke ble veldig langvarig da Høyre - og Ap-lederens største opponent - Kåre Willoch (spilt av Thorbjørn Harr) - vant valget samme år.

Premiere søndag 7. januar

2023web-truedetec

True Detective: Night Country

Antologiserien 'True Detective' har hatt en magisk førstesesong, en middels oppfølger, og et meget sterkt comeback i sesong 3. Vi har troen på at denne fjerde versjonen, Night Country, vil være nok en positiv tilvekst i serien. Historien virker engasjerende, lokasjonen - Ennis, Alaska - byr på interessante muligheter, og Jodie Foster i hovedrollen er garantert kvalitet. Verdt en titt!

Premiere mandag 15. januar

Furet Værbitt

Arne Hjeltnes leder dette programmet, som tar deg med til ulike deler av Nord-Norge og presenterer lokal kultur, mat og drikke. Her får du oppleve herlige råvarer og unike personligheter, samt spektakulær natur. Du ser den i strømmetjenesten Altibox X, inkludert i ditt Altibox TV-abonnement.

Premiere tirsdag 9. januar

2023web-ylvis

Ylvis mot Ylvis - den store bandkrigen

'Ylvis mot Ylvis' er et nytt, humoristisk musikkprogram hvor Ylvis-brødrene leder hvert sitt kjendislag som skal kjempe mot hverandre i elleville musikalske konkurranser - der alt er improvisert. Blant kjendisgjestene som har blitt med på vanviddet finner vi navn som Jacob Schøyen, Nicolay Ramm, Henriette Steenstrup og Heidi Ruud Ellingsen.

Premiere tirsdag 16. januar

2023web-farmenkjendid23

Farmen Kjendis

12 nye kjendiser er klare for å dra 100 år tilbake i tid. Den åttende sesongen av programmet ledes av eks-deltaker Dorthe Skappel, og byr på en interessant sammensetning av personligheter, blant annet Anne-Kat. Hærland, Cato Zahl Pedersen, Daniel Franck, Emilie «Voe» Nereng, Sander «Randulle» Dale og Emma Ellingsen. Dette blir moro!

Premiere tirsdag 9. januar

2024web-16ukershelvete

16 ukers helvete

Stian «Staysman» Torbjørnsen (41), Dennis Vareide (33) og Annette Walther-Numme (51), Anna-Lisa Kumoji (33), Christer Torjussen (53) og Siri Eftedal (57) er kjendisene som vinter og vår 2024 skal vise frem sine måneder med blodslit i sesong 3 av '16 ukers helvete' på TVNorge.

Premiere mandag 8. januar

2023web-paradise24

Paradise Hotel

I desember kunne Viaplay bekrefte at det originale 'Paradise Hotel'-konseptet snart er tilbake. ­­­Til glede for trofaste fans blir det comeback for både Triana Iglesias, Andreas 'Tix' Haukeland og andre velkjente 'Paradise Hotel'-legender. Det loves "romanser, intriger, humor og gnag - og ligging." Så hvis det frister, er det bare å sette av tid i tv-planen...

Premiere i januar

2024web-stortbilde-makta

Makta

Nå kommer del to av den mest kritikerroste og omdiskuterte norske serien på mange år. Det skal handle om da Gro Harlem Brundtland ble Norges første kvinnelige statsminister i 1981, en periode som ikke ble veldig langvarig da Høyre - og Ap-lederens største opponent - Kåre Willoch (spilt av Thorbjørn Harr) - vant valget samme år.

Premiere søndag 7. januar

2024web-stortbilde-griselda

Griselda

Etter å ha flyktet fra Colombia med sine tre unge sønner og et kilo kokain, vokste Griselda Blanco til å bli sjef for et narkoimperium i Miami. Hun var kjent som «Den svarte enken», og kan ha stått bak over 200 drap i kampen om kokainhandelen i USA. Hovedpersonen i den nye serien fra «Narcos»-skaperne spilles av Sofia Vergara.

Premiere torsdag 25. januar

*Krever Modell A-dekoder