Hopp til hovedinnholdet

TVNorge med ny logo – og en knallsterk start på 2024. Sjekk denne premiere-lista, du!

TVNorge og resten av Discovery-kanalene stiller nå i ny drakt. Men vi er enda mer opptatte av premiere-lista til TVNorge. Kanalen starter nemlig året med serier som slippes som perler på en snor. Vi elsker det!

17. januar 2024

Har du lagt merke til noe nytt med tv-kanalene TVNorge, Max, Fem og Vox? I så fall har du rett. 15. januar fikk de nemlig ny logo som et ledd i Warner Bros. Discovery sin innsats for å styrke mediehusets felles identitet. Det betyr at totalt 14 tv-kanaler i Norge, Sverige, Finland og Danmark trer inn i ny drakt.

- Jeg er glad og stolt over at vi nå kan avsløre vårt nye, friske og samlede uttrykk på tvers av våre kanaler, både her i Norge og i Norden, fortalte Magnus Vatn, ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge, om endringen til Medier24 i desember.

Men nok om logo. Vi er opptatt av underholdningen. Seriene som får oss til å le høyt, ville utforske landet vårt, gripe muligheter, tenke utav boksen, og ta gode valg for oss selv.

Ok, kanskje ikke alle kjenner inspirasjonen boble av serie-lista, men uansett hvordan man vrir og vender på det: TVNorge pangstarter 2024 med serier som unektelig fenger bredt i befolkningen med store navn som Jon Almaas, Else Kåss Furuseth, Ronny Brede Aase og Martin Johnsrud Sundby på premierelista.

web-discoverylogoene

Dette ser du på TVNorge i tiden fremover:

16 ukers helvete

Martin Johnsrud Sundby, tidligere gullgrossist på skilandslaget – en treningsmaskin av de sjeldne - skal sammen med ernæringsekspert Anette Skarpaas Ramm gi nye kjendiser en ny og mer bærekraftig livsstil. I år skal blant andre Stian ‘Staysman’ Torbjørnsen, Christer Torjussen og Annette Walther Numme til pers.

Premieren var 8. januar – og de første episodene finner du programarkivet på Altibox-dekoderen din.

Nye episoder ser du mandager kl. 20:30.

71° nord – team

Det er duket for søskenkrangel, par på tur og vennskap som får kjørt seg i majestetisk norsk natur. Nå slippes tredje sesong av team-varianten av folkefavoritten ‘søtti-en’ og i år er det søskenparene Heidi og Lise Løke, Martin og Sondre Sundby, ekteparet Emil Gukild og Linnéa Myhre, samt vennene Hanna-Martine Slåttland Baller og Magan Gallery som kjemper mot hverandre. Dette kan bli interessant!

Første episoden ble sluppet 7. januar og du finner den i programarkivet på Altibox-dekoderen din. Nye episoder ser du søndager kl. 20:30.

Alle mot alle

Jon Almaas og Solveig Kloppen inviterer til nye kunnskapsdueller i spørreprogrammet som nå teller hele åtte sesonger! Det blir både et gjensyn med gamle deltagere og helt nye fjes som blant andre Jenny Skavlan, Thomas Gullestad, Anne-Kat. Hærland, Hani Hussein, Brit Elisabeth Haagensli, Jakob Schøyen Andersen og Kadafi Zaman.

Årets sesong hadde premiere 8. januar, og de første episodene ligger klare til å sees i programarkivet, med nye episoder på mandager kl. 19:30.

Kongen befaler

Atle Antonsen og Olli Wermskog er tilbake med en splitter ny sesong av det absurde og hysteriske gameshowet ‘Kongen befaler’. I år er det Nora Svenningsen, Petter Schjerven, Ingrid Gjessig Linhave, Jonis Josef og Ingar Helge Gimle som inntar skjermen for å løse rare utfordringer på kreativt vis.

Premieren ser du torsdag 18. januar kl.21:30.

Else!

Et helt nytt talkshowprogram fra humordronninga Elise Kåss Furuseth! Fra nytt studio ønsker hun gjester på besøk til herlige, festlige og uforutsigbare samtaler. Vi smiler bare ved tanken.

Premieren ser du 4. februar kl. 21.30.

Gift ved første blikk

Tenk å møte en blind date for aller første gang i din egen vielse? Det er ideen i eksperimentet ‘Gift ved første blikk’ der 12 single personer skal matches, vies, dra på bryllupsreise og flytte sammen i en felles bygård på Frogner. Kan kjærlighet oppstå?

Premieren ser du 5. februar kl. 21:30.

Skinnet bedrar

I et splitter nytt panelshow leder Ronny Brede Aase deltagere, publikum og tv-seerne gjennom spørsmål, der målet er å avsløre bløffmakere. Kjendispanelet varierer gjennom sesongen, og gjestene teller blant andre Linn Skåber, Jan Thomas, Harald Eia, Solveig Kloppen og Tinashe Williamson. Dette kan fort bli bra!

Premieren ser du 6. februar kl. 20:30.

MILF of Norway

Stjernespekket cast i ny humorserie! Mariann Hole og Trond Fausa Aurvåg spiller hovedrollene i serien om en 40-åring som er trøtt på A4-livet og begynner å poste bilder på en lettkledd-side på nettet.

Kommer snart - premieredato ikke satt. 

Null stjerner

Venninnene Linn Skåber og Ine Jansen har feriert utallige ganger sammen - men alltid tatt trygge valg. Nå skal de ut på tur på nytt vis. De skal nemlig besøke de stedene som absolutt IKKE blir anbefalt på nett, og reise til destinasjoner med de snåleste, dårligste, morsomste og mest uforståelige anmeldelsene. Dette kan fort bli festlig!

Premiere 27. februar.

2024web-16uker-2

16 ukers helvete

Martin Johnsrud Sundby, tidligere gullgrossist på skilandslaget – en treningsmaskin av de sjeldne - skal sammen med ernæringsekspert Anette Skarpaas Ramm gi nye kjendiser en ny og mer bærekraftig livsstil. I år skal blant andre Stian ‘Staysman’ Torbjørnsen, Christer Torjussen og Annette Walther Numme til pers.

Premieren var 8. januar – og de første episodene finner du programarkivet på Altibox-dekoderen din.

Nye episoder ser du mandager kl. 20:30.

2024web-71gradernord-team-2

71° nord – team

Det er duket for søskenkrangel, par på tur og vennskap som får kjørt seg i majestetisk norsk natur. Nå slippes tredje sesong av team-varianten av folkefavoritten ‘søtti-en’ og i år er det søskenparene Heidi og Lise Løke, Martin og Sondre Sundby, ekteparet Emil Gukild og Linnéa Myhre, samt vennene Hanna-Martine Slåttland Baller og Magan Gallery som kjemper mot hverandre. Dette kan bli interessant!

Første episoden ble sluppet 7. januar og du finner den i programarkivet på Altibox-dekoderen din. Nye episoder ser du søndager kl. 20:30.

2024web-allemotalle-2

Alle mot alle

Jon Almaas og Solveig Kloppen inviterer til nye kunnskapsdueller i spørreprogrammet som nå teller hele åtte sesonger! Det blir både et gjensyn med gamle deltagere og helt nye fjes som blant andre Jenny Skavlan, Thomas Gullestad, Anne-Kat. Hærland, Hani Hussein, Brit Elisabeth Haagensli, Jakob Schøyen Andersen og Kadafi Zaman.

Årets sesong hadde premiere 8. januar, og de første episodene ligger klare til å sees i programarkivet, med nye episoder på mandager kl. 19:30.

2024web-stortbilde-kongens09-2

Kongen befaler

Atle Antonsen og Olli Wermskog er tilbake med en splitter ny sesong av det absurde og hysteriske gameshowet ‘Kongen befaler’. I år er det Nora Svenningsen, Petter Schjerven, Ingrid Gjessig Linhave, Jonis Josef og Ingar Helge Gimle som inntar skjermen for å løse rare utfordringer på kreativt vis.

Premieren ser du torsdag 18. januar kl.21:30.

2024web-Else-2

Else!

Et helt nytt talkshowprogram fra humordronninga Elise Kåss Furuseth! Fra nytt studio ønsker hun gjester på besøk til herlige, festlige og uforutsigbare samtaler. Vi smiler bare ved tanken.

Premieren ser du 4. februar kl. 21.30.

2024web-giftvedføsrteblikk-2

Gift ved første blikk

Tenk å møte en blind date for aller første gang i din egen vielse? Det er ideen i eksperimentet ‘Gift ved første blikk’ der 12 single personer skal matches, vies, dra på bryllupsreise og flytte sammen i en felles bygård på Frogner. Kan kjærlighet oppstå?

Premieren ser du 5. februar kl. 21:30.

2024web-skinnetbedrar-2

Skinnet bedrar

I et splitter nytt panelshow leder Ronny Brede Aase deltagere, publikum og tv-seerne gjennom spørsmål, der målet er å avsløre bløffmakere. Kjendispanelet varierer gjennom sesongen, og gjestene teller blant andre Linn Skåber, Jan Thomas, Harald Eia, Solveig Kloppen og Tinashe Williamson. Dette kan fort bli bra!

Premieren ser du 6. februar kl. 20:30.

2024web-milf-2

MILF of Norway

Stjernespekket cast i ny humorserie! Mariann Hole og Trond Fausa Aurvåg spiller hovedrollene i serien om en 40-åring som er trøtt på A4-livet og begynner å poste bilder på en lettkledd-side på nettet.

Kommer snart - premieredato ikke satt. 

2024web-nullstjerner-2

Null stjerner

Venninnene Linn Skåber og Ine Jansen har feriert utallige ganger sammen - men alltid tatt trygge valg. Nå skal de ut på tur på nytt vis. De skal nemlig besøke de stedene som absolutt IKKE blir anbefalt på nett, og reise til destinasjoner med de snåleste, dårligste, morsomste og mest uforståelige anmeldelsene. Dette kan fort bli festlig!

Kommer snart - premieredato ikke satt.

Har du Altibox-appen? I så fall kan du sette påminnelse på programmer du ikke vil gå glipp av.

Sjekk denne filmen og lær hvordan du kan 'sette huskelapp' på programmer eller sendinger du ønsker å se, slik at mobilen eller tv-en varsler deg i forkant.

I tillegg er det kjekt å vite at du finner alle TVNorge-programmene igjen i programarkivet på dekoderen din, slik at du kan se de akkurat når det passer deg.