Hopp til hovedinnholdet

Sommeridrettene er tilbake - Velg ditt favorittinnhold her!

Golf, tennis, motorsport og fotball. Selv om vi elsker vintersport er det deilig med litt sommeridretter også. Her har du noe av det som skjer fremover.

14. februar 2024

Det gjenstår fortsatt mange verdenscupseire i vinteridrettene før vi får den helt store vårfølelsen. Og gradestokken har ikke helt nådd et stabilt nivå på pluss-siden. Heldigvis står det likevel mer sommerlige godbiter for døren allerede nå til helgen, så vi er på vei i riktig retning!

Med poengene som du har i Altibox TV-abonnement ditt kan du velge inn kanaler og strømmetjenester som gir deg litt ekstra varme i kroppen. I tillegg til selve konkurransene, byr i tillegg spesielt Netflix på rykende ferske dokumentarserier i idrettskategorien.

Noen mener at sport er best på stadion, andre liker seg best i godstolen. Vi liker begge deler, så for å få med deg mest mulig sport er det viktig at du laster ned Altibox-appen. Da har du tilgang til alt innholdet, uansett hvor du befinner deg.

Dette er noe av det spennende sportsinnholdet som ligger og venter på deg fremover:

700-sas-golf

Golf - Eurosport

Mens minusgradene fortsatt holder et hardt grep om oss her i Norge, er de amerikanske golfgreenene grønne og klare for PGA-touren. Vår mann Viktor Hovland hadde en fantastisk 2023-sesong, og i helgen spilles den første turneringen i California.

Discovery har rettighetene og du kan følge turneringene ved å velge inn Eurosport for fem poeng. Nye runder venter nesten hver helg frem til finalen i august, så her er det bare til å lene seg tilbake i godstolen og nyte 18 hull.

Visste du at... Viktor Hovland hanket inn flest premiepenger på PGA-touren i fjor. Småpene fire hundre millioner kroner dro han inn i løpet av 2023. Da blir det sikkert nye golfbukser.

700-sas-formel1

Formel 1 - Viaplay og Netflix

Startskuddet for idrettens mest fartsfylte sirkus nærmer seg. Allerede 21. februar kjøres årets første testløp i Bahrain, før den første offisielle konkurransen kjøres samme sted helgen etter. Viaplay gir deg alle løpene, og her blir det full fres fra februar til sesongslutt i desember.

I tillegg til elleville konkurranser vil du som har Modell A-dekoder, selvfølgelig ha med deg Netflix sin kjempesuksess, 'Drive To Survive'. 23. februar er det premiere på dokumentserien som tar deg med bak kulissene under fjorårets dramatiske Formel 1-sesong.

Visste du at... McLaren-teamet satte ny rekord i hastighet på skifte av dekk i fjorårets sesong. 1 sekund og 80 hundredeler brukte teamet på å skifte fire dekk. Sannsynligvis greit å ikke tenke på når du skal skifte på din egen bil til våren...

Europacup i fotball - Viaplay

Etter en lang vinterpause uten europacup, er det igjen klart for Europa League og Europa Conference League. Både Molde og Bodø/Glimt skal ut i sistnevnte turnering, og begge lag møter beintøff motstand. De gulkledde fra Bodø trakk storlaget Ajax fra Nederland, mens Molde må bryne seg på Legia Warszawa fra Polen.

Også Europa League byr på mange mange godbiter. Her skal blant annet både engelske Liverpool og italienske Milan i aksjon. Du ser kampene fra begge turneringene på Viaplays kanaler, deriblant TV3+, og strømmetjeneste.

Visste du at... Det er ekstremt viktig for Brann at Molde og Bodø/Glimt gjør det godt i turneringen. Norge ligger nemlig an til å få to lag til Champions League-kvalifisering nå. Går Molde og Glimt langt i turneringen, får Brann sannsynligvis muligheten til å kvalifisere seg til Champions League etter sommeren.

700-sas-sunderland

Sunderland ’Til I Die - Netflix

Den tredje og siste sesong av den superpopulære 'Sunderland 'Til I Die'- dokumentaren har landet i Netflix-universet. Sesongen består av to episoder, og du får bli med på innsiden av klubben når de jakter opprykk til det nest øverste nivået i England.

Denne vil du ikke gå glipp av!

Visste du at... Klubben ble stiftet som Sunderland and District Teachers A.F.C i 1879 av rektoren James Allan. Med fire seriegull på 1800-tallet har vel sjeldent begrepet 'lærebokfotball' passet bedre til en klubb.

700-sas-tennis

Tennis - Eurosport

Endelig er det klart for grustennis igjen. Hvorfor gleder vi oss til det? Jo, fordi det er Casper Ruuds favorittunderlag!

Ved å velge inn Eurosport kan du følge store turneringer fra Argentina, Brasil, Mexico, Qatar og USA. Vi gleder oss, og både håper og tror at Casper kan finne tilbake til nivået fra 2022. Da herjet han nemlig i flere av turneringene som står for tur nå.

Visste du at...  Ni av Casper Ruuds ti seire på ATP-touren har kommet på grus. Da er det strålende at de fleste turneringene i februar og mars spilles på dette underlaget!