Hopp til hovedinnholdet

Ny wifi-tjeneste: Altibox Wifi Overalt

Selv om du får lynraskt og stabilt nett med bredbånd fra oss, kan vegger, store avstander og andre faktorer svekke og forstyrre wifi-signalet. Resultatet er tregere nett akkurat der du trenger det. Derfor har vi lansert en ny wifi-tjeneste, som vi kaller Altibox Wifi Overalt.

2. april 2024

Produktsjef for hjemmenett og wifi Even Karlsen forteller at tjenesten passer for alle som ønsker pålitelig og rask wifi-dekning uansett hvor i hjemmet de befinner seg. Dersom dekningen er ustabil i kjellerstuen, garasjen eller andre steder, skal tjenesten løse dette.

- Vi kobler til flere og flere dingser til vårt trådløse nett, til og med hvitevarer. For å gi disse dingsene best mulig wifi-dekning, har vi laget Wifi Overalt. Inspirasjonen bak tjenesten var å tilby en sømløs og pålitelig trådløs opplevelse uavhengig av boligens størrelse, samtidig som vi gir deg en hånd å holde i med personlig veiledning om du skulle trenge det.

Fleksibelt og enkelt

Fordelen med å leie wifi-tjenesten hos oss, er at vi tar ansvar for at den trådløse dekningen fungerer optimalt hos deg. Det betyr at du slipper å binde deg til dyrt utstyr fra butikkene, som før du aner det vil være utdatert, understreker produktsjefen.

- Hos oss får du et trådløst nett som funker i dag, men også om ett eller ti år. Tjenesten blir videreutviklet kontinuerlig, slik at du slipper å investere i ny teknologi. Vi sikrer også at wifi-punktene automatisk oppdateres til den nyeste sikkerhetsoppdateringen.

Tjenesten vil utvikles over tid, og i løpet av 2024 vil det komme nye funksjoner som app-styring og smart foreldrekontroll.

web-awo-punktet
  • Stabil wifi-dekning i hele hjemmet
  • Wifi-punkt med Wifi 6-teknologi
  • Enkel installasjon
  • Fornøydhetsgaranti i 60 dager

Fornøydhetsgaranti

Du kan når som helst justere antall wifi-punkt du har hjemme, dersom behovet ditt skulle endre seg. Skulle du for eksempel bygge på huset med en utestue eller garasje i etterkant, kan du legge til ett eller flere wifi-punkt for å utvide dekningen din ytterligere. Det er heller ikke bindingstid på tjenesten, og du får 60 dagers fornøydhetsgaranti.

Produktutvikler Julian Hofstäter mener tjenesten er så enkel at absolutt alle skal kunne ta den i bruk. Det er rett og slett bare å plugge i to kabler og skru på wifi-punktet. Skulle du møte på problemer, kan du selvfølgelig få veiledning av våre dyktige kundeservice-medarbeidere.

Dramatisk forbedret dekning og hastighet

Flere kunder har allerede tatt i bruk Altibox Wifi Overalt, og ifølge produktutvikleren har det kommet svært gode tilbakemeldinger.

- De som har tatt i bruk tjenesten har rapportert tilbake om dramatisk forbedret dekning og hastighet. Det har gjort det mulig for dem å nyte strømming, spill og annen nettaktivitet uten avbrudd eller hakking, selv steder hvor de tidligere hadde dårlig wifi-dekning. De som har flere familiemedlemmer har også fått en bedre opplevelse, siden tjenesten også øker kapasiteten på wifi-nettet, sier produktutvikleren.

Få supernett, superlett

Mange har wifi-utstyret i sikringskapet eller i et teknisk skap. Nå som flere og flere dingser krever god trådløs dekning i hele huset, skaper denne plasseringen utfordringer. Punktene fra Wifi Overalt flytter wifi-en til mer sentrale steder i huset. Avstanden til dingsen eller enheten du bruker blir kortere og wifi-dekningen bedre.

Men hvor mange wifi-punkt trenger du egentlig? Vi anbefaler å bestille ett wifi-punkt hvis du har en bolig mellom 80-170 kvm, eller en mindre bolig med utfordrende dekningsforhold. Dersom boligen din er større enn 170 kvm, anbefaler vi to wifi-punkt. Du kan enkelt bestille og legge til flere wifi-punkt når som helst, om det skulle være behov for det.

Even Karlsen
Even Karlsen
Julian Hofstäter
Julian Hofstäter

Er du ikke Altibox-kunde? Sjekk om du kan få tv og bredbånd fra oss her.