Hopp til hovedinnholdet

Møt personer med brennende hjerter på Altibox X

Kjenner du at du har en sak du brenner ekstra sterkt for, og virkelig har lyst til å ta tak i? Da er du i samme båt som personene du kan følge i 'Brennende hjerter'. Dette er en av månedens største nyheter på Altibox X.

18. april 2024

'Brennende hjerter' er en dokumentarserie om sterke karakterer som viser raushet og stor kjærlighet til mennesker, dyr og miljøet. Gjennom handling setter de andre foran seg selv, og gjør verden til en bedre plass. Motivasjonen ligger ikke i «likes» og hyllest, men simpelthen i en sterk følelse av mening – av å bety noe.

I serien kan du følge prisvinnende journalist Bjørn Olav Jahr, kjent fra Baneheia- og Birgitte Tengs-saken, Trond Skarpsno og rehabiliteringssuksessen Fjordhagen, aktivist Synnøve Kvamme og hundeelsker Ask Skartvedt Hove.

Serien ser du eksklusivt på Altibox X.

Nysgjerrig?

Sjekk traileren eller les mer om de forskjellige episodene under.

Altibox X

Altibox X er en inkludert strømmetjeneste for alle som har et tv-abonnement fra Altibox. Her får du eksklusivt innhold som du kun finner hos oss. I tillegg har vi et stort utvalg av norske storfilmer, norske og nordiske serier, samt dokumentarer.

altiboxx

Episode 1 - Hundehviskeren
Ask Skatvedt Hove har trent mer enn tusen hunder, og reddet flere av dem fra døden. Hele livet hans dreier seg om å hjelpe menneskets beste venn. Når hunden Tao kommer til han, har alle andre gitt den opp. Ask starter prosessen med å skape et nytt og bedre liv for Tao.

altiboxx

Episode 2 - Budbringeren
Gravejournalisten Bjørn Olav Jahr oppdager at voldekts- og drapsdømte Viggo Kristiansen er utsatt for et justismord. Når han skriver bok om saken utfordrer han den etablerte sannheten, møter massiv kritikk, og setter hele det norske rettssystemet i bevegelse.

altiboxx

Episode 3 - Vokteren
Synnøve Kvamme har et utømmelig engasjement, og hjerte for naturen. Hun har demonstrert mot mektige krefter fra hun var tenåring, tydd til sivil ulydighet, og blitt kastet inn i rettssystemet. Når hun blir gravid blir trangen til å bevare miljøet enda sterkere. Hun vil ta vare på miljøet, og tenker på hennes barn og de neste generasjonenes framtid.

altiboxx

Episode 4 - Veiviseren
Trond Skarpsno er tørrlagt alkoholiker, og har gjort hjemmet sitt om til en behandlingsplass for rusavhengige – alt i håp om at hans eldste sønn Eirik en dag skal bli rusfri. Når Eirik sjekker inn på behandlingsplassen, åpnes en ny mulighet for å redde både ham og relasjonen mellom far og sønn.

altibox-X-rod-hovedlogo