Hopp til hovedinnholdet

Se hva som er nytt på Altibox X

Strømmetjenesten Altibox X er inkludert for alle som har Altibox TV. Her er de siste nyhetene fra strømmetjenesten.

24. mai 2024

Nå har vi flere spennende nyheter som vi tror du vil elske. Ny sesong av den populære dramaserien 'Liv' og 'Furet værbitt', samt nye episoder av dokumentarserien 'Psykonaut', er nå tilgjengelige. Les mer om alle nyhetene på Altibox X lenger nede.

Hva er Altibox X?

Altibox X er en inkludert strømmetjeneste for alle som har et tv-abonnement fra Altibox. Her får du eksklusivt innhold som du kun finner hos oss. I tillegg har vi et stort utvalg av norske storfilmer, norske og nordiske serier, samt dokumentarer.

Innholdet er variert og skal fenge både familier, unge, voksne og eldre. Drøm deg bort med nye historier fra hele vårt langstrakte land eller plukk frem de legendariske storfilmene fra vårt rikholdige arkiv, 'Den norske filmarven'.

Du kan se hele utvalget på Altibox X her

Liv – sesong 3 er ute nå!

En fengslende dramaserie om å stå i spagaten mellom et krevende arbeid i helsesektoren og forsøket på å finne lykken i familie- og kjærlighetslivet.

Psykonaut – nye episoder ute nå!

Dokumentarserien utforsker de mystiske og myteomspunnede stoffene under samlebetegnelsen psykedelika. Basert på forskning, kulturhistorie og programlederens personlige erfaringer forsøker serien å gi et mer helhetlig bilde av de kraftige substansene.

Furet værbitt

Furet værbitt er en oppdagelsesreise gjennom Skandinavias spektakulære steder. Programmet er ledet av programleder Arne Hjeltnes og hans eventyrlystne følgesvenner, kokk Frida Ronge og destillatør Stig Bareksten. Fra de avsidesliggende samiske områdene til kystperler som Lofoten og Ålesund, utforsker de unike steder, kulturer og kulinariske opplevelser langs Norges kystlinje.

Drømmen om Venezia

Høsten 2023 fikk 100 Røstværinger fremføre opera i Venezia. Kaptein Querini kom derfra, overlevde forlis i Atlanteren og drev i land på Røst i 1432. Nå satser de alt for å gi historien tilbake til Italia.

Liv – sesong 3 er ute nå!

En fengslende dramaserie om å stå i spagaten mellom et krevende arbeid i helsesektoren og forsøket på å finne lykken i familie- og kjærlighetslivet.

Psykonaut – nye episoder ute nå!

Dokumentarserien utforsker de mystiske og myteomspunnede stoffene under samlebetegnelsen psykedelika. Basert på forskning, kulturhistorie og programlederens personlige erfaringer forsøker serien å gi et mer helhetlig bilde av de kraftige substansene.

2024web-stortbilde-drommenomvenezia

Drømmen om Venezia

Høsten 2023 fikk 100 Røstværinger fremføre opera i Venezia. Kaptein Querini kom derfra, overlevde forlis i Atlanteren og drev i land på Røst i 1432. Nå satser de alt for å gi historien tilbake til Italia.

Furet værbitt

Furet værbitt er en oppdagelsesreise gjennom Skandinavias spektakulære steder. Programmet er ledet av programleder Arne Hjeltnes og hans eventyrlystne følgesvenner, kokk Frida Ronge og destillatør Stig Bareksten. Fra de avsidesliggende samiske områdene til kystperler som Lofoten og Ålesund, utforsker de unike steder, kulturer og kulinariske opplevelser langs Norges kystlinje.