Wifi

fra kr.
499,-
per måned
Fiberbredbånd Wifi Mobilnett Lukket nettverk Fiberbredbåndspakke
Markedsledende trådløst nett

Wifi

Trådløst nett leveres med markedsledende utstyr fra Cisco Meraki. Leveransen inneholder et fleksibelt utstyr med både innendørs og mulighet for utendørs aksesspunkter. Wifi fra Altibox Bedrift inkluderer brannmur, innholdsfilter og/eller nettverksforsvar (DDoS).

wifi-icon

Hvor mange wifi-punkter trenger din bedrift?

Byggets størrelse, materialer og planløsning kan påvirke wifi-signalets rekkevidde. Vi anbefaler derfor befaring for å sikre at din bedrift får riktig plassering av og antall aksesspunkter.

Illustrasjonene er veiledende for små og mellomstore bedrifter, men Altibox Bedrift leverer til bedrifter av alle størrelser.

web-w2

50-200 kvm.
Lite åpent rom
uten hindring

web-w3

50-200 kvm.
Lite kontorlandskap,
med hindring

web-w1

300-500 kvm.
Stort åpent rom
uten hindring

web-w4

300-500 kvm.
Stort kontorlandskap,
med hindring

Hva følger med?
MX68

Cisco Meraki MX68

 • 10 porter
 • 2 PoE porter (power over ethernet)
 • Mulighet for brannmur og innholdsfilter

MX68 kan byttes ut med MX85, Mx95, MX105, MX250 og MX450 ved behov for mer kapasitet

Cisco-Meraki-MR36-aksesspunkt

Cisco Meraki MR36

 • Innendørs wifi-punkt
 • Får strøm fra MX68 router (støtter strøm opp til 2 aksesspunkter)
 • Wifi 6 standard
mr76

Cisco Meraki MR76 (tilleggsutstyr)

 • Utendørs wifi-punkt
 • IP67 sertifisert
 • Wifi 6 standard
Detaljer

Wifi fra Altibox Bedrift

Altibox Bedrift tilbyr trådløst nettverk gjennom samarbeid med Cisco Meraki. Slik skal vi sikre at bedrifter får en stabil, rask og sikker internettopplevelse. For det hjelper ikke om fiberbredbåndet er det beste på markedet hvis wifi’en er dårlig.

Kravene til Wifi og sikkerhet øker i bedriftsmarkedet. Mange bedrifter har behov for bedre wifi og en god sikkerhetsløsning. De ønsker alle tjenestene sine levert av samme leverandør. Altibox Bedrift har valgt å gå for Cisco Meraki, det betyr at vi kan tilby markedets mest driftssikre og fleksible skybaserte løsning, for å gi deg stabil og sikker tilkobling til internett helt fram til pc'en eller mobilen din.

Elementer som kunde enkelt kan styre selv via Min Bedrift er:

 • Oppsett av SSID og passord
 • Oppsett av gjestenett
wifi-min-bedrift

Selvbetjening av wifi og gjestenett administreres i Min Bedrift.

Hva sier kundene?

– 2500 kvadratmeter med sikker wifi

InterPadel-sentrene i Stavanger, Sandnes og Forus valgte fiberbredbånd og wifi med utvidet sikkerhet for å gi kundene den ultimate nettopplevelsen.

– Vi har 2500 kvadratmeter med padelbaner, og vi måler 100/100 megabit opp og ned over hele området, forteller Martin Ydstebø, daglig leder i InterPadel Forus. I en stor og lys hall mellom Stavanger og Sandnes ligger alt til rette for folkesporten padel, som er en mellomting mellom squash og tennis. Kundene booker timer på nett og får tilgang til profesjonelle baner med flotte hvilearealer og garderober. Før, under og etter øktene er det vanlig at folk bruker mobiltelefonen aktivt.

– Vi er interesserte i at kundene skal ha et godt nettverk når de besøker sentrene våre. Martin Ydstebø, InterPadel Forus

– Beskyttelse av data har topp prioritet

– Nå kan vi fokusere på vår kjernevirksomhet, vel vitende om at Altibox Bedrift tar seg av den digitale sikkerheten

I den moderne digitale tidsalderen er datasikkerhet en av de mest kritiske faktorene.

– Beskyttelsen av våre interne data og kundenes informasjon har topp prioritet. Vi tar denne utfordringen på største alvor, og vi forstår viktigheten av å ikke selv måtte håndtere dette ansvaret, understreker Bjørn Folkvord, Senior System Arkitekt hos Ixys.

Ixys har implementert Cisco Meraki-løsningen fra Altibox Bedrift. Dette gir deres ansatte trygghet med operative brannmurer og flere tilgangspunkter som gir optimal og sikker wifi-dekning i hele bygget.

Ixys' engasjement for innovasjon, global kommunikasjon og datasikkerhet gjør dem til en aktør som er godt rustet til å møte fremtidens teknologiske utfordringer. Med fiber og avanserte sikkerhetsløsninger fra Altibox Bedrift setter de standarden for hvordan moderne bedrifter skal tilnærme seg dagens digitale landskap..